Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játék függő a pasim?

Ha nem tudatosan csinálja, ahogy írod, akkor nyugodtan meg lehet kérni, hogy kevesebbet kockuljon, ha vele vagy. Mivel nála ez megszokott dolog, lehet, hogy fel sem tűnik, mennyire bánt vele.
Néma gyereknek, ugye...

"én dolgozom 10-ig, aztán átmegyek hozzá, vacsorát csinálok, míg ő játszik, aztán elmosogatok, ő játszik,"
Most komolyan nem veszed észre, hogy számára ingyenprosti, meg bejárónő vagy?

"alapvetően nagyon gondoskodó, figyelmes és a tetteivel állandóan igazolja, hogy szeret"
Aha, annyira szeret, hogy arra se képes, hogy leüljön veled normálisan beszélgetni abban a kevés időben, amit nála töltesz. Mesélj még, kérlek.. Tényleg ingyenpunci és bejárónő vagy, szomorú, hogy ezt nem veszed észre.

Nem illetek össze és kész. Nekem ez álmaim pasija, az én férjem is ilyen. Szerintem add át olyannak, akinek ilyen az ideálja. Én soha senkiért sem fejezném be a játszást, ha problémád van, akkor tessék, arra van az ajtó. Jobb nem lesz, sőt inkább rosszabb mindkettőtöknek.
22/N

A számítógépes játék egy hobbi, Kérdező. Akinek nincs barátnője, az nyilván pótolni tudja vele az űrt, de akinek van, annak alapból nem is az a szándéka, hogy pótoljon vele. Egyszerűen ez a kedvenc elfoglaltsága. Ha nem ez lenne, akkor találna mást, akkor meg az lenne a baj. Nemrégiben volt egy kérdés, ahol a nő azt kifogásolta, hogy a pasas túl sokat gyúr, pedig szereti az izmos testét. Látod? Ez nem a számítógépes játékok hibája, nem ezeket kell démonizálni.
Mindazonáltal, inkább foglalkozzon játékokkal, mint mondjuk kaszinóba meg cseresznyés tőzsdébe szórja a dellát, de ez csak egy szolíd vélemény.
Mellesleg, ha te meg heti 1 hónapot lógsz a Failbookon, de a számítógépes játék az szentségtörés, akkor nem kéne őt leszólnod.
Utolsó, azt hogy hobbi, értem. Azt, hogy hogy lehet egy virtuális világ "fontosabb", sajnos nem értem.
A "heti 1 hónap failbookot" nem tudom honnan veszed, mivel egyikünk sem aktív felhasználó ott. De én kérek elnézést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!