Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Játék függő a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játék függő a pasim?

Figyelt kérdés
Friss a kapcsolatunk, kb 2 hónapja vagyunk együtt. Az érzelmeiben nem kételkedem, remekül passzolunk és kiegészítjük egymást, csak egy valami hibádzik és az a számítógépes játék. Igazából, nem tudom eldönteni, hogy én vagyok túlságosan kiélezve erre, vagy jogos hogy annyira nem tetszik a helyzet... Mert tényleg jó a kapcsolatunk, stabil lábakon áll, viszont bánt, mikor úgy érzem a gép is hasonlóan fontos neki, mint én. Elfogadom, hogy ez a hobbija és kikapcsolja, ami szuper, de ha pl egész nap dolgozom, aztán kicsit együtt lehetünk és olyankor is leül a gép elé és úgy beszélgetünk, hogy ő közben játszik, azt annyira nem élvezem. Mert a gépe szinte állandóan megy és gyakran leül elé, ellenben olyan nem igazán van, hogy velem ülne le és a szemembe nézne mikor beszélgetünk (az első randikon még nem ez volt). Ahogy a gépet nyomja késő estig, aztán fáradtak vagyunk és az előjátékra mintha nem is lenne időnk (az elején nem ez volt). Nyilván ha napokat együtt töltünk, olyankor persze, felőlem üljön le és játsszon órákat, addig én is elfoglalom magam. Nem akarom "tiltani", csak rosszul esik, ha kevés időt vagyunk együtt és akkor is ugyan úgy ül a gép előtt. Van valami külföldi haverja akivel szokott játszani, de ha nem vele játszik, akkor is játszik, csak olyankor közben "figyel rám". Én a hobbimat elég erőteljesen félre tettem, hogy több időt tölthessünk együtt, de így nem igazán látom értelmét (a hobbimat nála nem tudom folytatni, mert a felszerelesem otthon van és nem könnyen mozgatható, de nem is hiányzik hiszen a páromra sokkal jobban vágyom). Kicsit azért rémisztő a helyzet, mert nekem még nem volt ennyire számítógép mániás pasim és nem csak nem értem, hogy egy gép, hogy kaphat ekkora "hatalmat", de bánt is mert amíg ő játszik és "vele vagyok", az szinte rosszabb,mintha távol lennénk egymástól.
2017. aug. 10. 08:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%
Ha 2 honapja vagytok egyutt es inkabb jatszik, akkor eleg sulyos fuggosege lehet. Hagyd ott, ez csak rosszabb lesz. Az ilyen emberek eletkeptelenek, nem lehet rajuk bizni semmit mert ugyis jatszani fog helyette.
2017. aug. 10. 09:39
 12/21 anonim ***** válasza:
66%

Ha nem tudatosan csinálja, ahogy írod, akkor nyugodtan meg lehet kérni, hogy kevesebbet kockuljon, ha vele vagy. Mivel nála ez megszokott dolog, lehet, hogy fel sem tűnik, mennyire bánt vele.

Néma gyereknek, ugye...

2017. aug. 10. 09:47
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem életképtelen, normális munkája van amiben fejlődik, sikeres, van emellett normális hobbija amiben szintén sikeres. Sokkal életre valóbb, mint manapság a férfiak többsége...
2017. aug. 10. 09:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Ez eleg furcsa. A jatekfuggok a valo eletben nem szoktak remekelni. Lehet hogy tenyleg egyszeruen meg kene kerned hogy ne jatszon annyit.
2017. aug. 10. 10:09
 15/21 anonim ***** válasza:
##10 Ebben az esetben simán megkérheted, ha együtt vagytok inkább közös program legyen, habár este 10 körül már nehéz, de inkább főzzetek közösen, nézzetek meg egy filmet és ilyenek. És nyugtasd meg hogy ezen kívül felőled aztán annyit játszik, amennyit akar.
2017. aug. 10. 10:28
 16/21 anonim ***** válasza:
69%

"én dolgozom 10-ig, aztán átmegyek hozzá, vacsorát csinálok, míg ő játszik, aztán elmosogatok, ő játszik,"

Most komolyan nem veszed észre, hogy számára ingyenprosti, meg bejárónő vagy?

2017. aug. 10. 10:33
 17/21 anonim ***** válasza:
67%

"alapvetően nagyon gondoskodó, figyelmes és a tetteivel állandóan igazolja, hogy szeret"

Aha, annyira szeret, hogy arra se képes, hogy leüljön veled normálisan beszélgetni abban a kevés időben, amit nála töltesz. Mesélj még, kérlek.. Tényleg ingyenpunci és bejárónő vagy, szomorú, hogy ezt nem veszed észre.

2017. aug. 10. 11:04
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem illetek össze és kész. Nekem ez álmaim pasija, az én férjem is ilyen. Szerintem add át olyannak, akinek ilyen az ideálja. Én soha senkiért sem fejezném be a játszást, ha problémád van, akkor tessék, arra van az ajtó. Jobb nem lesz, sőt inkább rosszabb mindkettőtöknek.

22/N

2017. aug. 10. 12:23
 19/21 anonim ***** válasza:

A számítógépes játék egy hobbi, Kérdező. Akinek nincs barátnője, az nyilván pótolni tudja vele az űrt, de akinek van, annak alapból nem is az a szándéka, hogy pótoljon vele. Egyszerűen ez a kedvenc elfoglaltsága. Ha nem ez lenne, akkor találna mást, akkor meg az lenne a baj. Nemrégiben volt egy kérdés, ahol a nő azt kifogásolta, hogy a pasas túl sokat gyúr, pedig szereti az izmos testét. Látod? Ez nem a számítógépes játékok hibája, nem ezeket kell démonizálni.

Mindazonáltal, inkább foglalkozzon játékokkal, mint mondjuk kaszinóba meg cseresznyés tőzsdébe szórja a dellát, de ez csak egy szolíd vélemény.

Mellesleg, ha te meg heti 1 hónapot lógsz a Failbookon, de a számítógépes játék az szentségtörés, akkor nem kéne őt leszólnod.

2017. aug. 11. 22:55
 20/21 A kérdező kommentje:

Utolsó, azt hogy hobbi, értem. Azt, hogy hogy lehet egy virtuális világ "fontosabb", sajnos nem értem.

A "heti 1 hónap failbookot" nem tudom honnan veszed, mivel egyikünk sem aktív felhasználó ott. De én kérek elnézést. :)

2017. aug. 14. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!