Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim számítógép függő. Hogyan szoktathatnám le róla? 18/L
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 08:19
1/16 anonim válasza:
Sehogy. Ha a pucér tested sem szakítja el a figyelmét a géptől, akkor szakíts vele, mert jobban szereti a gépet mint téged...
2/16 anonim válasza:
szpd le a gép előtt ha rád figyel akkor szeret.
3/16 anonim válasza:
Tégy úgy, mintha te is az volnál, maradj a gép előtt akkor is, amikor ő mást csinálna, majd rájön, milyen érzés.
4/16 anonim válasza:
Beszélj vele erről a problémáról. Szervezz olyan programokat, amik miatt fel kell állnia a gép mellől.
5/16 anonim válasza:
Próbáld meg minél többször elszakítani a gép mellől. Meg is mondhatod neki, hogy jó lenne, ha többet lenne veled, és kevesebbet ülne a gép előtt. Szakíthatsz is vele emiatt, az a legkönnyebb, minden problémát megold. Lehetsz türelmes is, és fokozatosan döbbented rá különböző praktikákkal. Rajtad múlik.
6/16 anonim válasza:
írj nekem és ne foglalkozz a pasiddal :)
7/16 anonim válasza:
Azt semmiképp ne csináld, hogy te is inkább gépezel ahelyett, hogy ráfigyelnél! Én is ezt csináltam, de akkor így csak még többet kezdett gépezni :D
Na de mi már nem vagyunk együtt... Szóval keress valami okosabb megoldást...hmm, nem is tudom, talán mi lenne, ha megbeszélnétek? (Én is ezt tettem először, csak sajna nem használt)
21L
8/16 anonim válasza:
Rég rossz ha megakarsz változtatni valakit. Bár csiszolni mindig lehet picit.
9/16 anonim válasza:
amikor gépezik, vetkőzz le meztelenre és ugorj fejest az ölébe :D
10/16 Evele123 válasza:
Mindenképpen valami drasztikus megoldást javaslok, pl. öntsd le egy pohár hideg vízzel a barátodat (vagy a számítógépét :-P) és billentsd ki őt ebből a dobozból, ami kockafejűsíti őt. Vagy üsd őt gyomorszájon, esetleg rúgd fejbe, hátha észhez tér. Vagy b...szd ki az ablakon a gépet és magyarázd el, miért tetted. A lényeg, hogy sokkold le!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!