Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim számítógép függő. Hogyan szoktathatnám le róla? 18/L
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 08:19
11/16 anonim válasza:
a 2. és 9. válaszolóhoz hasonlóan én is azt mondom mássz oda és s z o p d le;) ha az sem használ gondold át hogy érdemes-e erőlködni..
12/16 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Gf9IQ6Te6ss
itt egy oktatóvideó arról,mit tegyél :D
neem,egyébként próbáld ki egy hétig: hagyd gépezni,sőt,ha nem gépezik,kérdezz is rá,hogy "drágám,nem gépezel egy kicsit?" közben te még jobban dobd be magad,mint eddig.süssél,főzz,takaríts.és ne szólj semmiért.ha normális,egy pár nap alatt leesik neki,hogy kicsit jobban kéne rád és másra is figyelni.ha ez nem válik be,akkor komolyan le kell ülnötök átrágni a témát
13/16 anonim válasza:
11.!
én a 9. voltam, és bocsi, de nem azt írtam, amit te mondtál.
15/16 anonim válasza:
állíts be a saját legmosolygósabb fényképedet windows háttérképnek. windows indítás hangnak pedig vegyed fel neki, ahogy azt mondod, "szia, bébi, hiányzol" vagy ilyesmi.
16/16 anonim válasza:
Szamitogep fuggo valoban? Vagy csak kevesebbet akar veled logni, mint te vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!