Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Játék függő a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játék függő a pasim?

Figyelt kérdés
Friss a kapcsolatunk, kb 2 hónapja vagyunk együtt. Az érzelmeiben nem kételkedem, remekül passzolunk és kiegészítjük egymást, csak egy valami hibádzik és az a számítógépes játék. Igazából, nem tudom eldönteni, hogy én vagyok túlságosan kiélezve erre, vagy jogos hogy annyira nem tetszik a helyzet... Mert tényleg jó a kapcsolatunk, stabil lábakon áll, viszont bánt, mikor úgy érzem a gép is hasonlóan fontos neki, mint én. Elfogadom, hogy ez a hobbija és kikapcsolja, ami szuper, de ha pl egész nap dolgozom, aztán kicsit együtt lehetünk és olyankor is leül a gép elé és úgy beszélgetünk, hogy ő közben játszik, azt annyira nem élvezem. Mert a gépe szinte állandóan megy és gyakran leül elé, ellenben olyan nem igazán van, hogy velem ülne le és a szemembe nézne mikor beszélgetünk (az első randikon még nem ez volt). Ahogy a gépet nyomja késő estig, aztán fáradtak vagyunk és az előjátékra mintha nem is lenne időnk (az elején nem ez volt). Nyilván ha napokat együtt töltünk, olyankor persze, felőlem üljön le és játsszon órákat, addig én is elfoglalom magam. Nem akarom "tiltani", csak rosszul esik, ha kevés időt vagyunk együtt és akkor is ugyan úgy ül a gép előtt. Van valami külföldi haverja akivel szokott játszani, de ha nem vele játszik, akkor is játszik, csak olyankor közben "figyel rám". Én a hobbimat elég erőteljesen félre tettem, hogy több időt tölthessünk együtt, de így nem igazán látom értelmét (a hobbimat nála nem tudom folytatni, mert a felszerelesem otthon van és nem könnyen mozgatható, de nem is hiányzik hiszen a páromra sokkal jobban vágyom). Kicsit azért rémisztő a helyzet, mert nekem még nem volt ennyire számítógép mániás pasim és nem csak nem értem, hogy egy gép, hogy kaphat ekkora "hatalmat", de bánt is mert amíg ő játszik és "vele vagyok", az szinte rosszabb,mintha távol lennénk egymástól.
2017. aug. 10. 08:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
27%
Üdv a klubban :)
2017. aug. 10. 08:46
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos, ez idővel rosszabb lesz a rovásodra, ha már most ennyire félresöpör a gép miatt.

Vannak nagyon hobbifüggő emberek, valószínű egy ilyet fogtál ki.

Magam is ilyen vagyok(nem számítógép játék) folyton kattog az ember agya még álmában is, hogy kéne mit, és másképp.

2017. aug. 10. 08:48
 3/21 anonim ***** válasza:
58%

Néha, miért nem játszotok együtt is? Lenne így, egy plusz közös programotok?

Egyébként, amíg ő játszik, foglald el magad valamivel. Munka után, mindig mindenkinek kell egy kis "én idő", aztán majd összebújtok.

Ne anyáskodj felette.

2017. aug. 10. 08:49
 4/21 anonim ***** válasza:
57%
Tényleg " jó a kapcsolatotok és stabil lábakon áll"? Nem hinném. Aki két hónap után így viselkedik, mit fog csinálni 5 év múlva. Ez brutális játékfüggőség, nehéz is belőle kimászni...most gondolkodj el és próbáljatok változtatni....
2017. aug. 10. 08:59
 5/21 A kérdező kommentje:
Engem az ilyenek nem kötnek le. És nem anyáskodom. Ő dolgozik 6-ig, aztán hazamegy és játszik, én dolgozom 10-ig, aztán átmegyek hozzá, vacsorát csinálok, míg ő játszik, aztán elmosogatok, ő játszik, letusolunk és lefekszünk, majd reggel mire felkelek, már játszik.
2017. aug. 10. 08:59
 6/21 anonim ***** válasza:
51%

Akkor veled van a baj, nem illetek össze. Kész!

Ha valóban érdekelnéd, nem játszana.

2017. aug. 10. 09:04
 7/21 anonim ***** válasza:
82%
#5 Hagyd ott. Le se szar teged, csak jo egy ingyenp* neki.
2017. aug. 10. 09:05
 8/21 anonim ***** válasza:
42%

#3 és #6-al értek egyet.

Anyáskodsz felette, nem pedig a barátnőjeként viselkedsz.

Inkább foglalkozz vele, játssz vele, incselkedj vele.

Ha valóban érdekelnéd, akkor nem játszana, hanem veled is foglalkozna.

Rád unt! Ennyi! Fogadd el és lépj tovább.

Keressetek magatoknak olyan párt, akivel egyeztek, ilyen téren is.

2017. aug. 10. 09:12
 9/21 anonim ***** válasza:

Jó magam is szoktam játszani játékokkal a számítógépen (egyre ritkábban), de ha nálam lenne

ez a kapcsolat, akkor szakítanék időt a párommal egymásra. Főleg úgy, hogy tudom hogy csak akkor

ér rá velem lenni, mikor én éppen a kedvenc játékommal játszok. Ekkor már nekem is variálni kell a dolgon,

hogy mindketten jól ki jöjjünk a dologból.

Lehet úgy gondolta a kapcsolat elején, hogy fog egy lányt maga mellé, miközben tudta hogy

lehet nem is tud nagyon időt szakítani a másik félre. Gondolom ezt azért tette,

hogy azért legyen egy segítő fél mellette, miközben játszik. De ez nem azt jelenti,

hogy nem szeret, csak a játéknak is él, és így nagyon nehéz neki felosztani a két dolog közt az időt.

Főleg, ha tényleg ennyire játék függő!

Ez a kapcsolat még megmenthető! Úgy értem, hogy beszéljétek át ezt a dolgot alaposan.

Ha nem tud időt szakítani ezek után sem rád, akkor már nagyobb bajok is lehetnek.

Két lehetőséged van. Leéled vele így az életedet, és beletörődsz hogy ez az idő felosztás nála

nem fog változni idővel sem. A második lehetőség az, hogy egy jó hosszú és tartalmas beszélgetés

jó hatással lesz rá, és úgy dönt, hogy te leszel az elsődleges kapcsolata, és a pc-játékokat

pedig, másodlagos kapcsolatként fogja kezelni.

2017. aug. 10. 09:27
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem "sz@r" a kapcsolatunk (alapvetően nagyon gondoskodó, figyelmes és a tetteivel állandóan igazolja, hogy szeret), tudom, hogy bármit megtenne értem és tudom, hogy ha azt kérném, akkor hanyagolná a játékot. De nem akarok tiltani semmit se kényszeríteni, nem akarom megváltoztatni mert akkor talán nem volna boldog... Csak nem fér a fejembe, hogy hogy lehet egy játék ilyen fontos, hogy a kapcsolatunk rovására menjen. Szerintem észre se veszi. Régóta szingli volt és megszokta, hogy annyit játszik amennyit csak akar. Szándékosan biztos, hogy nem bántana sosem és nem tudatosan csinálja ezt.
2017. aug. 10. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!