Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játék függő a pasim?

Sajnos, ez idővel rosszabb lesz a rovásodra, ha már most ennyire félresöpör a gép miatt.
Vannak nagyon hobbifüggő emberek, valószínű egy ilyet fogtál ki.
Magam is ilyen vagyok(nem számítógép játék) folyton kattog az ember agya még álmában is, hogy kéne mit, és másképp.

Néha, miért nem játszotok együtt is? Lenne így, egy plusz közös programotok?
Egyébként, amíg ő játszik, foglald el magad valamivel. Munka után, mindig mindenkinek kell egy kis "én idő", aztán majd összebújtok.
Ne anyáskodj felette.

Akkor veled van a baj, nem illetek össze. Kész!
Ha valóban érdekelnéd, nem játszana.

#3 és #6-al értek egyet.
Anyáskodsz felette, nem pedig a barátnőjeként viselkedsz.
Inkább foglalkozz vele, játssz vele, incselkedj vele.
Ha valóban érdekelnéd, akkor nem játszana, hanem veled is foglalkozna.
Rád unt! Ennyi! Fogadd el és lépj tovább.
Keressetek magatoknak olyan párt, akivel egyeztek, ilyen téren is.

Jó magam is szoktam játszani játékokkal a számítógépen (egyre ritkábban), de ha nálam lenne
ez a kapcsolat, akkor szakítanék időt a párommal egymásra. Főleg úgy, hogy tudom hogy csak akkor
ér rá velem lenni, mikor én éppen a kedvenc játékommal játszok. Ekkor már nekem is variálni kell a dolgon,
hogy mindketten jól ki jöjjünk a dologból.
Lehet úgy gondolta a kapcsolat elején, hogy fog egy lányt maga mellé, miközben tudta hogy
lehet nem is tud nagyon időt szakítani a másik félre. Gondolom ezt azért tette,
hogy azért legyen egy segítő fél mellette, miközben játszik. De ez nem azt jelenti,
hogy nem szeret, csak a játéknak is él, és így nagyon nehéz neki felosztani a két dolog közt az időt.
Főleg, ha tényleg ennyire játék függő!
Ez a kapcsolat még megmenthető! Úgy értem, hogy beszéljétek át ezt a dolgot alaposan.
Ha nem tud időt szakítani ezek után sem rád, akkor már nagyobb bajok is lehetnek.
Két lehetőséged van. Leéled vele így az életedet, és beletörődsz hogy ez az idő felosztás nála
nem fog változni idővel sem. A második lehetőség az, hogy egy jó hosszú és tartalmas beszélgetés
jó hatással lesz rá, és úgy dönt, hogy te leszel az elsődleges kapcsolata, és a pc-játékokat
pedig, másodlagos kapcsolatként fogja kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!