Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a pasim WoW (World of Warcraft) függő, és nem akarom elhagyni, mert nagyon szeretem, de azt akarom, h hagyja abba a játékot?
Nem kérheted tőle, hogy teljesen hagyja abba.
Viszont, ha tényleg függő - az betegség. Orvosi segítséggel lehet kigyógyulni belőle.
Ha nem ennyire súlyos a helyzet, akkor beszéld meg vele - és sűrűn csábítsd el onnan :-)
Fiúkat nem nehéz elcsábítani: megvannak az eszközeid hozzá.
De adjál neki rendszeres feladatokat is, ha tudsz. Amíg azt csinálja, addig sem a WoW előtt ül.
Nem tudom megállni hogy ne írjam le, nem az első ilyen kétségbeesett kérdést olvasom, hogy valakinek a barátja, családtagja, férje stb. ennek a játéknak lett a függője. Ez teljességgel hihetetlen és megdöbbentő a számomra hogy így növekszik azoknak a száma akiknek ez tölti ki az életét, leépítik az emberi kapcsolataikat, nem csinálnak semmit, csak a gép előtt ülnek és játszanak. Hova fajul még a világ? :(
Egyébként szerintem mindenképpen próbáld meg felrázni a pasidat, tedd világossá hogy te ezt nem fogod eltűrni és választania kell a játék és közted. Ha úgy érzed kérj segítséget a párod barátaitól (ha vannak), családjától és közös erővel próbáljátok visszarángatni a való életbe. Szervezzetek neki érdekes programokat, ami távol tartja a géptől, ilyenekre gondoltam.
Hát például nézd meg, hogy az oldalon ezzel kapcsolatban hány kérdésre adtak már választ...
(Én úgy 5 és 20 közé teszem a számot.)
:((
Az én párom is függő volt. De az én kedvemért -meg mert belátta h ez nem teljesen egészséges- leszokott. Illetve már csak szórakozás szinten játszik, nem életvitelszerűen...
Szal ha ő maga nem akarja ezt kontrollálni, akkor te nem tudom h mennyit tehetsz...:(
Megúnja, kinövi, lesz más játék...
Csinálj közös programot, pozitivan motiváld, mellette hagyd kijátszani magát.
O.K. Baby, az durva lesz amit irok, de ha ez sem téríti észhez, akkor máshol a helyed!
Vigyél fel egy pasit a lakásra.... és kezdjetek el flörtöli egymással..... akár ég szexelhettek is. Ha még ez sem zavarná, mert fontosabba a játék.....bámenniyre is fájdalmas, vannak még pasik akik jobban értékelik a női szépséget! Van itt sok a fórumon, csak olvass bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!