Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok, és nagyon hiányom van, a maszti nem elégít ki rendesen, függő vagyok lassan, pasim most nincs. Mit tehetnék?
Várj öt percet és mindenki kezdi magát ajánlgatni. :D
18/F
Ezzel én is pont ugyanígy vagyok,csak éppen én pasi vagyok.
Keress magadnak egy barátot,vagy valamit újíts a masztizási szokásaidon.
az első kommentelőnél ott a pont!!! :D
am meg új pasi / új eszközök :)
szélsőséges esetben új csaj :D
Ha szép lány vagy, dobj egy személyes üzit iwiw-es neveddel, megoldjuk;)
Semmi kötelesség, csak szex:P
vagy pasit, vagy vibrátort kell szerezned. ha az előbbi mellett döntessz, akkor valami szórakozóhelyről, úgy hogy előtte hagyd, hogy leitasson. (ingyenpia)
innen ne, mert itt mindenki gazember, még én is. :)
h sexualisan kielegulj kell egy partner(ha mar a maszti nem eleg)
szoval keress magadnak-ezt teheted.
Vibrátort semmiképp ne vegyél, mert még nem tudod, hogy milyen az igazi szex, és ahhoz fogsz mérni. Melyik hapsi tudja felvenni a versenyt egy vibrátorral? Egyik sem. Soha az életben nem fogod élvezni utána egy hapsival sem.
Inkább menj el discoba, az tele van kanos emberekkel, ha a barátnőiddel mész (ugye mert egyedül ki menne?), akkor biztos, hogy meg fognak maguknak találni, már csak válogatnod kell. :)
ha nem azt akarod, akkor miért tetted fel a kérdést? ne viccelj már :D
különben a válasz egyszerű, szerintem te is tudnád magadtól is.
DUGJÁL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!