Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtörténhet ez? Veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtörténhet ez? Veletek történt ilyen? Mi lett a következménye?

Figyelt kérdés

A barátommal buliba mentünk, de ő elment a haverjaihoz, én összefutottam ismerősökkel. Egész éjszaka táncoltunk, ittunk előtte kicsit, de mindenki jol érezte magát, csak annyit. Volt egy srác, akivel akkor találkoztam először,táncoltam, elhivott egy idegentől aki rám akaszkodott. Sokat beszélgettünk, és rájöttem, hogy én régota vágyok, olyan férfire, akivel tudok beszélgetni. Aztán a közös ismerősünknél szálltunk meg, a barátom is, csak ők később jöttek. De nem is ez a lényeg, hanem hogy megsimogatta az ujjam az uj fiú, és ott lent is belezsibbadtam. Ennyitől, hogy lehet ilyen jot érezni ott lent? Én ilyet nem éreztem még, másnap mosolyogtunk meg szemeztünk egymással kicsit.

Tudom nem szép dolog ez, de annyira jó volt ezzel a fiuval, a barátommal soha nem lehet komolyan beszélgetni, táncolni soha nem táncoltunk együtt, még fiatalabb is nálam. Az uj fiu idősebb valamivel.

Szoval nem tudom mit tegyek, miota találkoztam vele, azota jár a fejembe.

20.

2017. aug. 7. 20:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi, utolsó.

A buli utáni napon is együtt voltunk józanul.

Amugy meg akkor a barátom miért ment el a haverjához? Mért csak én lennék a hibás?! Hagyjuk már..

2017. aug. 8. 14:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Jajj, a barátod elment a haverjához, és akkor te meg "bosszút állsz"? :D

Elmondom mi lesz, lubickolni fogsz még a szar kapcsolatodban, amíg nem jön egy másik srác és ki nem rángat belőle.

2017. aug. 8. 15:04
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem bosszú állásból táncoltunk..táncoltam mással, hanem jol mulattunk azért. :D

Előfordulhat..:)

2017. aug. 8. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!