Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtörténhet ez? Veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtörténhet ez? Veletek történt ilyen? Mi lett a következménye?

Figyelt kérdés

A barátommal buliba mentünk, de ő elment a haverjaihoz, én összefutottam ismerősökkel. Egész éjszaka táncoltunk, ittunk előtte kicsit, de mindenki jol érezte magát, csak annyit. Volt egy srác, akivel akkor találkoztam először,táncoltam, elhivott egy idegentől aki rám akaszkodott. Sokat beszélgettünk, és rájöttem, hogy én régota vágyok, olyan férfire, akivel tudok beszélgetni. Aztán a közös ismerősünknél szálltunk meg, a barátom is, csak ők később jöttek. De nem is ez a lényeg, hanem hogy megsimogatta az ujjam az uj fiú, és ott lent is belezsibbadtam. Ennyitől, hogy lehet ilyen jot érezni ott lent? Én ilyet nem éreztem még, másnap mosolyogtunk meg szemeztünk egymással kicsit.

Tudom nem szép dolog ez, de annyira jó volt ezzel a fiuval, a barátommal soha nem lehet komolyan beszélgetni, táncolni soha nem táncoltunk együtt, még fiatalabb is nálam. Az uj fiu idősebb valamivel.

Szoval nem tudom mit tegyek, miota találkoztam vele, azota jár a fejembe.

20.

2017. aug. 7. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Aztán ha összejössz vele, és ráunsz, helyette is találsz majd olyat, aki megsimogatja az ujjacskád.

Egy szégyen vagy, miattad tekintenek a lányokra r!bancként, és bizalmatlanok velük szemben a normális emberek is. Még jó, hogy kevés van az ilyenből...

2017. aug. 7. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:

Ember!

Te leszel ma a kisérlet.

Én meg majd az az állat,

Aki élve megnyúz téged!

Ahogy te csináltad!!!!

By: Road.

Tovább nem írom. Nem akarok rosszat mondani a kérdezőre.

2017. aug. 7. 20:45
 3/13 anonim ***** válasza:
62%

Az előző hozzászólóktól eltérően megpróbálok normálisan válaszolni.

Hogy éreytem-e ilyent? Igen. A mostani párommal. Kommentelők! Nézzétek r!bancnak a huszonéves lányokat, de nekem is volt akkor barátom, akivel nem mentek előre a dolgok. Megrekedtek, szakítottam vele és még aznap este megbizsergetett ez a fiú.

Szóval csajszi. Azt tanácsolom, hogy gondolkozz el, melyik pasi kell neked. Hagyod a kitaposott utata a kitaposatlanért, vagy maradsz a jól beváltnál? Az érzéseidet vizsgáld meg. És hogy jól döntöttél-e? Azt csak az idő mondja meg.

2017. aug. 7. 21:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Megtortenhet. Meg az is lehet semmi koze a fiuhoz. Amig le nem fekszel vele nem derul ki.
2017. aug. 7. 21:32
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Simaogattasd meg IDEGENEKKEL az ujjad. Hagyd a működő kapcsolatodat a francba egy jó ujjsimogatàsért, puncibizsergésért, tàncért meg a jézuska lovànak a .....se tudja mikért. Miért születtem én ebbe a nyomorult generàcióba?
2017. aug. 8. 00:17
 6/13 A kérdező kommentje:
Ahan.."működő"...;)
2017. aug. 8. 04:35
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha nem működő, akkor meg minek vagy vele együtt? Lepontozni egyszerűbb, mint szakítani, te csalfa ribi. ;)
2017. aug. 8. 09:30
 8/13 A kérdező kommentje:

Ha ilyen könnyen ribizel, ne írj légyszi, nem vagyok az, te meg nem ismersz azért mondod, ennyi erővel mondhatnám azt, hogy köcsög vagy.. de nem mondom, mert nem ismerlek. Pár hozzászólásodból pedig nem vonok le semmit.

Mellesleg, ha lett volna már egy normális kapcsolatod, akkor tudnád, hogy nem olyan egyszerű a szakítás dolog, sokminden köt hozzá, stb..de nem magyarázkodok neked, nem tartozok magyazattal, max te, hogy leri*ancozol ennyiből, amit kiírtam.

2017. aug. 8. 11:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Három hosszú, komoly kapcsolatom volt, mindhárom után én szakítottam. Rengeteg minden kötött hozzájuk, volt, akivel együtt is éltünk.

Tudod mi a különbség köztem, és közted, te ribi? Hogy én nem táncolgattam másokkal, és az esélyt sem adtam meg, hogy idegenek rámakaszkodjanak, nem "mosolyogtunk meg szemeztünk" amíg kapcsolatban voltunk.

Ami nem működött, onnan kiléptem, lezártam magamban, és utána kezdtem el mások felé nyitni.

2017. aug. 8. 12:30
 10/13 anonim ***** válasza:

Talizz haverilag az új sráccal, józanul, nappal. Az is lehet, hogy vele jársz jobban

Nem rib!ség egyáltalán

Ha a másik nem működik, akkor vess neki véget, eettől függetlenül

2017. aug. 8. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!