Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen megtörténhet?
Miért ne történhetne? Vannak hűtlen természetű lányok, és ez nem azon múlik, hogy milyen a pasijuk. Aki hűséges, az azt se csalja meg, aki nem vesz neki ajándékokat, maximum szóvá teszi, hogy jól esne neki, vagy szélső esetben szakít vele, ha nem tudnak megegyezni.
Ettől függetlenül csak jelzem, attól még nem lesz jó egy párkapcsolat, hogy ajándékokat veszel. Hogy az ember elmegy a párjához, akár messziről is, ez egészen normális dolog, a megverés meg - no comment... Az végképp alap kéne legyen, nem az extra vonzerő egy pasiban.
Tanulj meg ujjazni, nyalni rendesen! Majd lesz becsületed!
És ha lehet ne kupiból nősülj!
Ezek borzasztó gyerekes dolgok, bocsi. Mármint én nem várom el a páromtól, hogy miattam bárkivel összevesszen. A megvédésre sem került még eddig sor, nyilván éles helyzetben KÖZÖSEN védekeznénk, de az ő százegynéhány kilója többet nyomna a latban, mint az én ötvenkevés kilóm.
De egy kapcsolat ezektől sem lesz jó. Viszont egy rossz kapcsolatban sem csalja meg normális ember a másikat, hanem kirúgja.
"egy fiú mindent megtesz a barátnőjéért (pl. ... sose veri meg") LOL :)))) - már öt perce ezen röhögök:)))
Amúgy igen, megtörténhet.
Nem érdem szerint szeret az ember, hanem "csak úgy" jön az érzés... vagy nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!