Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörténhet ilyen?
Engem nem tudna leitatni.
Ettől kezdve értelmetlen a kérdésed.
Ha pedig egy lányt le lehet itatni, az elég könnyűnek találtatik, és bármi megeshet.
Engem csak úgy tudnának piával rávenni a megcsalásra, ha öntudatlanra innám magam... Ami nem következik be, mert ha egy srác tölcsérrel önti beléd a piát, elég egyértelmű, hogy mi a célja.
Az adott lány csak kifogásokat gyárt, hogy ne kelljen magát érzelmi nyomoréknak éreznie. Ennyi.:)
Nem kifogás a pia. Valóban vannak helyzetek amikor azon múlik. Velem ez megtörtént. Mással csókolóztam egy buliban mattrészegen. Józanul hozzá sem merek szólni a fiúkhoz, pláne nem vadidegenhez szóval ezt belőlem egyértelműen a pia hozta ki. Mert egyébként nagyon szerettem a páromat!! És iszonyatosan megbántam azt a dolgot szó szerint hányingerem van magamtól, hogy másra tudtam nézni de részeg voltam és nem volt "nálam az eszem"
Sajnos ha a barátnőd is ilyen tipus (szende szerény lánykákból dominát tud csinálni a pia)
Részegen, ha lefekszik valaki mással,akkor fogható arra, hogy már tényleg nem volt magánál.
VISZONT! Ha szeret, és normális, nem engedi magát leitatni, mert tudja, hogy ilyen nem várt következménye is lehetne, amit cska ő is bánna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!