Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megtörténhet hogy ha egy pár szakítanak és a srác utána pont olyan csajt választ mint a régi barátnője?
Meg, miután szakítottam az exemmel, szerezett egy hasonló alkatú, hajszínű-szemszínű csajt - persze nem sokáig, vele is hasonlóan járt, hamarosan ő is kiadta neki az útját. :D
Ok, előfordulhat, hogy valakinek bejön egy bizonyos típus, de van az a pont, ahol érdemes pótlékra gondolni.
Nekem most tetszik egy lány, és nemrég tűnt fel, hogy "leírva" nagyon hasonlít az előző barátnőmre. Nem ezért, hanem ennek ellenére tetszik.
Tehát nem minden esetben kell mögé gondolni a dolgoknak.
Külsőre nekem megvan a konkrét zsánerem, ami a legjobban bejön:
-175 cm vagy magasabb
-barna vagy fekete hosszú hajú
-vékony, karcsú testalkatú
-szép arcú
Na most nekem az ilyen kinézetű lányok jönnek be. Persze voltam már alacsony, átlagos alkatú szőkével is, de a lényeg hogy az ilyen fent leírt nőket nézem meg legjobban.
Úgyhogy nem meglepetés, ha ilyesmi nők kerülnek főleg újra és újra a hálómba, hiszen külsőre az ilyenek vonzanak a legjobban egyszerűen.
Ez nem azért van, mert hű de oda vagyok még lelkileg az előző barátnőmért, hanem mert külsőre ez a típus jön be és néha tudatosan, néha tudattalanul főleg ilyeneknél próbálkozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!