Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan párkapcsolatotok, ahol az elején a párotok a csillagokat is lehozta volna értetek az égről, viszont utána pont az ellentéte lett annak az embernek, akit megismertetek?
Sajnos,nem ritka az eseted.És ez még csak a kezdet.
Valószínűleg durvább dolgok is fognak jönni,ha hagyod!
Már a kérdésedben is leírtál sok negatív tulajdonságát,ami most jött elő:Önző,kritizáló,visszaél a bizalmaddal,mindenért kioszt.
Ha nem hagyod ott azonnal,ne csodálkozz,ha pár hónap múlva kapsz tőle néhány pofont is!
igen, ez elég gyakori eset
csak éppen nem kétszínűségnek hívják, ahogy 3as írta....
Igen. Volt ilyen. Az elején mindent megtett azért, hogy nekem a legjobb legyen, az ország másik végébe elkocsikázott este csak azért, hogy egy órára találkozzunk és lásson, programokat talált ki, csak úgy meglepett egy szál virággal stb. 1 év után összeköltöztünk és elkezdett kb le se szrni, volt, hogy már konkrétan másztam rá, mert hetek óta hozzám sem ért, és közölte velem, hogy idegesítő vagyok és nyomulós. Nem mentünk sehova, egy moziért úgy kellett "könyörögni", mire rávette magát. És még sorolhatnám. Végül kimentem 3 hónapra külföldre tanulni (3 éve voltunk együtt), és nem jött ki hozzám, hanem inkább lelépett egy másik nővel, engem meg kirakott a lakásából mire hazaértem. Nem hittem el, hogy ennyire meg tud változni valaki, vagy inkább ennyire félre lehet ismerni egy embert.
Azóta menyasszony vagyok, van egy csodálatos kisfiam és egy szerető párom, aki tényleg mindent megtenne értem/értünk. Ne hidd, hogy mindenki ilyen! Lépj, mert vér rád egy jobb férfi! Akkor rohadt nehéz volt, de megérte. Az exem persze azóta egyedül van, lecsúszott és halál boldogtalan. Egyszer vissza is akarta könyörögni magát, de kiröhögtem, hogy mit képzel. Pont akkor ismertem meg a mostani páromat és életem legjobb döntése volt, hogy vele maradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!