Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan párkapcsolatoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan párkapcsolatotok, ahol az elején a párotok a csillagokat is lehozta volna értetek az égről, viszont utána pont az ellentéte lett annak az embernek, akit megismertetek?

Figyelt kérdés
Nekem igen. Az elején szép dolgokat mondott és nagyon kedves volt, mindig érdekelte, mi van velem, mindig megkérdezte milyen napom volt és így tovább. De pár hónap múlva teljesen megváltozott, elfelejtett kedveskedni, érdeklődni is és csak a saját dolgaival foglalkozott, ha én meséltem neki valamit, azt leszólta. Ha én ezért szóltam neki, hogy miért lett ilyen, akkor én lettem a házisárkány, aki halálra baxogatja a semmiért. De ami a legrosszabb, hogy megosztottam vele fájdalmas történeteket is az életemből és minden egyes veszekedésünkkor ezeket dörgölte az orrom alá, hogy ezért történt velem ez, meg az. Törvényszerű, hogy az emberek egy idő után ilyen szinten megváltoznak egy kapcsolatban, vagy csak én fogtam ki ilyen "jól"? Már nyoma sincs annak az embernek, aki az elején megismertem, mintha meghalt volna.

2013. ápr. 11. 07:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen volt sajnos. Azt gondolom, hogy szerintem az elején csak másnak mutatta magát, eleinte mindenki próbálja a legjobb oldalát mutatni, aztán ahogy telik az idő, fokozatosan kiderül h. milyen is valójában..
2013. ápr. 11. 07:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
gyanús lehetett volna, a csillagok nagyon messze vannak!
2013. ápr. 11. 07:51
 3/13 anonim ***** válasza:

Sajnos,nem ritka az eseted.És ez még csak a kezdet.

Valószínűleg durvább dolgok is fognak jönni,ha hagyod!

Már a kérdésedben is leírtál sok negatív tulajdonságát,ami most jött elő:Önző,kritizáló,visszaél a bizalmaddal,mindenért kioszt.

Ha nem hagyod ott azonnal,ne csodálkozz,ha pár hónap múlva kapsz tőle néhány pofont is!

2013. ápr. 11. 08:10
 4/13 kolosszus22 ***** válasza:
Ez sokszor így van kérdező, csak a naiv nők hiszik azt, hogy mindig happy lesz minden. Nagyon sok a kétszínű férfi (és nő is), aki az elején mindenben adja a szépet később meg jön a pofára esés.
2013. ápr. 11. 08:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Jobbat érdemelsz.F
2013. ápr. 11. 08:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen, volt.
2013. ápr. 11. 08:49
 7/13 -=Koldus=- ***** válasza:
Egy állásinterjún is fényezed magad a leendő főnököd előtt, ez a szerelemben miért lenne másként?
2013. ápr. 11. 09:46
 8/13 anonim ***** válasza:

igen, ez elég gyakori eset

csak éppen nem kétszínűségnek hívják, ahogy 3as írta....

2013. ápr. 11. 10:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Vannak normális pasik is. Ezt mielőbb hagyd el, mielőtt nagyobb baj lesz, vagy lelkileg beleroppansz. Aki túl szépeket mond, túl tökéletes, azzal vigyázz, ne avasd be a titkaidba amég nem ismered ( hónapok), vagy talán jobb ha azonnal lelépsz... Tökéletes nincs, rendes van.
2013. ápr. 11. 10:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen. Volt ilyen. Az elején mindent megtett azért, hogy nekem a legjobb legyen, az ország másik végébe elkocsikázott este csak azért, hogy egy órára találkozzunk és lásson, programokat talált ki, csak úgy meglepett egy szál virággal stb. 1 év után összeköltöztünk és elkezdett kb le se szrni, volt, hogy már konkrétan másztam rá, mert hetek óta hozzám sem ért, és közölte velem, hogy idegesítő vagyok és nyomulós. Nem mentünk sehova, egy moziért úgy kellett "könyörögni", mire rávette magát. És még sorolhatnám. Végül kimentem 3 hónapra külföldre tanulni (3 éve voltunk együtt), és nem jött ki hozzám, hanem inkább lelépett egy másik nővel, engem meg kirakott a lakásából mire hazaértem. Nem hittem el, hogy ennyire meg tud változni valaki, vagy inkább ennyire félre lehet ismerni egy embert.

Azóta menyasszony vagyok, van egy csodálatos kisfiam és egy szerető párom, aki tényleg mindent megtenne értem/értünk. Ne hidd, hogy mindenki ilyen! Lépj, mert vér rád egy jobb férfi! Akkor rohadt nehéz volt, de megérte. Az exem persze azóta egyedül van, lecsúszott és halál boldogtalan. Egyszer vissza is akarta könyörögni magát, de kiröhögtem, hogy mit képzel. Pont akkor ismertem meg a mostani páromat és életem legjobb döntése volt, hogy vele maradtam.

2013. ápr. 11. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!