Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan párkapcsolatotok, ahol az elején a párotok a csillagokat is lehozta volna értetek az égről, viszont utána pont az ellentéte lett annak az embernek, akit megismertetek?
Figyelt kérdés
Nekem igen. Az elején szép dolgokat mondott és nagyon kedves volt, mindig érdekelte, mi van velem, mindig megkérdezte milyen napom volt és így tovább. De pár hónap múlva teljesen megváltozott, elfelejtett kedveskedni, érdeklődni is és csak a saját dolgaival foglalkozott, ha én meséltem neki valamit, azt leszólta. Ha én ezért szóltam neki, hogy miért lett ilyen, akkor én lettem a házisárkány, aki halálra baxogatja a semmiért. De ami a legrosszabb, hogy megosztottam vele fájdalmas történeteket is az életemből és minden egyes veszekedésünkkor ezeket dörgölte az orrom alá, hogy ezért történt velem ez, meg az. Törvényszerű, hogy az emberek egy idő után ilyen szinten megváltoznak egy kapcsolatban, vagy csak én fogtam ki ilyen "jól"? Már nyoma sincs annak az embernek, aki az elején megismertem, mintha meghalt volna.2013. ápr. 11. 07:34
11/13 A kérdező kommentje:
10 Jó ilyeneket olvasni:) végre egy happy end:)
2013. ápr. 11. 11:52
12/13 A kérdező kommentje:
7 De egy párkapcsolat, meg egy állásinterjú azért nem ugyanaz. Bár lehet, csak jó emberismerőnek kell lenni...
2013. ápr. 11. 11:52
13/13 A kérdező kommentje:
3 Sajnos sok ilyet is hallani. De azért csak nem kerül be minden ilyen páros a Kék fénybe:D
2013. ápr. 11. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!