Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ennek a következménye?
Figyelt kérdés
A barátom,nagyon megütött és nagyon rosszul érzem magam lelkileg is,kisem mozdulok a lakásból.ez három napha történt de azóta ö sem senki sem érdeklödöt felölem,Pedig sokant tudják a családbol is.Anyukája elött bántot.Ilyenkor mi kenne a helyes én érzem magam jellemetlenül,meg szégyenkezek ez miatt .Nem merek kilepni az ajtón,mert azert is mert bantottak es tudják masreszt ,meg meg mindig belenyilal .2016. júl. 23. 15:42
1/4 anonim válasza:
Egyszerű. Hagyd faképnél a srácot. El hiszem, hogy fáj főleg úgy hogy a szerelmed az, aki bántalmazott, de én ezt nem tűrném, ráadásul az még külön rossz, hogy ennyire "bedepizel" tőle. Szakíts vele, aztán éld tovább az életed boldogan.
2/4 A kérdező kommentje:
De szeretem és fáj ahogy bántot,olyan dologért ami nem volt megcsalas ugy mond jo kislany vagyok,nem azért kaptam mert hanem valami bugyuta aprosagon ,hogy pl nem áll ki ertem azt mondtam
2016. júl. 23. 15:54
3/4 A kérdező kommentje:
Szegyenkezek ha megut egy fiu
2016. júl. 23. 16:06
4/4 anonim válasza:
Ha megcsaltad volna se érdemelnél bántalmazást ez elfogadhatatlan. Másfelől csak abba gondolj bele, hogy ha egyszer megütött és még csak bocsánatot sem kért na meg úgy eleve is akkor simán előfordulhat ez mégegyszer. Én nem vállalnám a kockázatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!