Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy azért kerül engem egy férfi, mert megtudta hogy szerelmes vagyok belé?
Könnyen lehet. Nekem az volna a logikus magyarázat, hogy ő nem érez még semmit vagy alapból nem is akart komolyabb kapcsolatot és ezért angolosan behúzta a kéziféket.
Én innentől kezdve 1x felhívnám, hogy megbeszéljem vele a távolodás okát és ha motyog meg szerencsétlenkedik, hagynám.
Egyrészt mert szerintem ha valaki kedveli a másikat minden időt kihasznál, hogy együtt lehessenek.
Másrészt meg ha tényleg kiderül, hogy ő még nem érez így, akkor talán egyszerűbb az őszinteség, még ha nem kellemes is.
Mondjuk azért érdemes lenne kipuhatolni, hogy a barátnőd miket mondott neki, mert lehet ő mondott valami olyat, amitől a férfi megtorpant.
Barátnő ide vagy oda, azért én ma már senkiben nem bíznék 100%-ban. Főleg nem ilyen ügyekben.
De azért az is meggondolandó, hogy milyen az a partner, aki inkább hisz egy barátnőnek, minthogy veled tisztázna minden kétséget....
Minden más ok esetbében szintén hagynám. (ő is kedvel, de fél, mert nem tudja mit tegyen vagy ő is belédszeretett de úgy érzi, hogy nem elég jó ő neked...)
Nekem ezek csak rossz kifogások. Egy normális férfi nem szétzúzza, hanem építi a kapcsolatot, főleg ha egy konkrét zöld jelzést is kapott ilyen "füles" formájában a barátnődtől.
ha valakinek szimpatikus vagy, akkor a tény, hogy te is így érzel csak fellendíti az egészet, nem pedig kerülni fog. A vonzalom pedig hamarabb világossá válik az ember számára, mint az, hogy tényleg összeillik-e a másikkal. Tehát ha nem vonzódik hozzád, akkor nincs nagyon mit tenni. Az is fontos, hogy előtte milyen közelségben voltatok. Randiztatok? Vagy csak átlagos, nem bunkó emberként viselkedett veled? Ha az utóbbi, ez sajnos valószínűleg egy burkolt "nem akarok semmit, de megbántani sem". Esetleg visszaállíthatod az eredeti állapotot, ha megbeszélitek az egészet, és ha csak ez a baja, akkor érezze, hogy megértetted, hogy nem akar semmit, és már te is továbbléptél. Voltam már került és kerülő is. mind ugyanúgy végződött.
Az eredeti kérdésre válaszolva... lehetséges, de csak akkor, ha amúgy sem akart semmit. Esetleg egy tiniből nézném ki, hogy így viselkedik egy számára szimpatikus nővel, de férfit írtál és a felnőtt párkapcsolatok kategóriában van a kérdésed, tehát...
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!