Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba mit tegyek?

Figyelt kérdés
az van hogy egy ideig belém volt zugva meg montam neki hogy én nekem is tetszik.De azután egy darabig belém volt szerelmes mostmár nem. És az van hogy szokot nézni engem .Atol beszélgetünk viccelödünk jo barátom de én többet akarok mint barácság.
2017. jún. 28. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Miután megtanultál helyesen írni,keress olyat,akit tényleg érdekelsz!Ne érd be olyannal,akinek csak időtöltés vagy...
2017. jún. 28. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Sztem vàrj egy kis időt te is ne kapkodd el !Lehet hogy elmulik majd magàtol az érzés és talàlsz mást aki nem csak szexkapcsolatot akar!
2017. jún. 28. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Elsősorban ne zaklasd a "felnőtt kategóriát" ilyen bugyuta,infantilis kérdésekkel.Beszéld meg az ovis társaiddal.
2017. jún. 28. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
"Barácság" :D :D
2017. jún. 28. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Ennél sokkal jobb a baráccság 😂 te jó ég, hová fajul még a világ?!
2017. jún. 28. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!