Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem vagyok soha szerelmes?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok soha szerelmes? Miértt?

Figyelt kérdés

Miért nem tetszik senki , pedig sok barátnőm lehetett volna ,de nem jártam egyikkel sem mert , ha nem tudom őket szeretni , feleslegesen adok neki egy esélyt és nekem sem tesz jót.

Bevallom akarok már sze*elni...

2017. jún. 27. 16:20
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Valaszolni luxus..
2017. jún. 27. 16:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Miért nem sze*eltél velük akkor tökfej?
2017. jún. 27. 19:18
 3/13 anonim ***** válasza:
45%

Én se vagyok szerelmes, és ez hasznomra vált, mert legalább elkerülöm a párkapcsolati cirkuszt, meg a rengeteg nyűgöt, amivel jár.

Inkább adj hálát az Istennek, Kérdező!!! El se hinnéd, mekkora malacod van.

2017. jún. 30. 16:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Jo de igy sose fogok akkor szexelni..
2017. jún. 30. 16:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem normális, hogy nincsenek érzelmeid, és egyáltalán nincs szerencséd, persze nyugtatgathatod azzal magad, mint az előző válaszoló, de attól még a helyzet nem változik. Barátaid sincsenek? Szerintem pszichopatáknak hívják azokat, akiknek nincsenek érzéseik.
2017. jún. 30. 17:04
 6/13 A kérdező kommentje:

Te hül*e vagy xD

Barataim vannak , bulizos tipus vagyok nyugi.

De nem vagyok szerelmes senkibe..

2017. jún. 30. 17:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Feltalálták már a fizetős néniket, szóval a szex megoldható.
2017. jún. 30. 17:27
 8/13 A kérdező kommentje:
Jo de az mar milyen.. Ember 16 evesen amugy sem vallalna el , meg nem azzal akarom elveszteni sem.
2017. jún. 30. 17:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Nincs náluk piros karikában 18-cas szám. Aki megy és perkál, azzal foglalkoznak. Nem fogod elhinni, még szüzesség elvétellel is.

Milyen má', milyen má'...egy fokkal jobb megoldás a guminőnél meg a kézimunkánál,de te tudod...

2017. júl. 1. 18:40
 10/13 A kérdező kommentje:

Tapasztalat beszél belőled , mi ? ;)

Ha annyira ku*ázni akarsz hajrá:)

2017. júl. 1. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!