Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak 30 éves nőkbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak 30 éves nőkbe leszek szerelmes?

Figyelt kérdés

Életemben csak 2x voltam szerelmes azok is nők voltak és is nő vagyok 26 éves..

Elegem van hogy csak beléjük tudok akiket a legeslegnehezebb megszerezni,miért nem tudok férfiakba beleszeretni..

Első látásra lettem szerelmes az első nőbe aki egy rokonom volt(tudom nagyon ciki) de már elmúlt hálisten miota szerelmes lettem egy másik nőbe aki nagyon figyelmes volt velem és nagyon nagyon megkedveltem de nem merek lépni akkor sem ha csak alkalmit szeretnék ..

2017. jún. 22. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért mert leszbikus vagy.
2017. jún. 22. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Eljön majd az idő, amikor egy 33 éves transziqrvába leszel szerelmes.
2017. jún. 22. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is pont így vagyok! 5 évesen a ovónénibe, 15 évesen a tanárnénibe, 20 évesen a szomszéd nőbe, 40 évesen a kolléganőbe szerettem bele. Mondjuk én férfi vagyok.
2017. jún. 22. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
3-ason beszartam. XD
2017. jún. 22. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha a nőkhöz vonzódsz, akkor egy férfi úgyis csak a megfelelési kényszer rendezésében tudna segíteni, nem?

Mondjuk nem olyan nehéz "megszerezni" őket ha függetlenek (legalábbis én 31 éves hetero férfiként így látom) - igaz ha ők nem a nőket keresik, akkor úgy nehezen fogsz pozitív visszajelzéseket kapni tőlük.

Szóval ezt a dolgot először magadban kellene rendezni, hogy mégis kik iránt táplálsz érzelmeket, kikhez vonzódsz, aztán ha ez megvan, akkor nem kell feleslegesen rágnod magadat ezen a kérdésen.

2017. jún. 22. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!