Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok szerelmes, de szex kozben azt erzem. Miert?
Szeretem a parom de nem vagyok szerelmes, viszont amikor szeretkezunk akkor egyertelmuen azt gondolom hogy ez szerelem. Akkor megallitanam ha tehetnem az idot, hisz mindig elveszek abban a pillanatban, a szemeiben az erinteseben, a csokjaban.
Sosem ereztem meg ilyet, pedig maga a szex nem olyan jo, ezert sem ertem ezt az egeszet.
Valaki volt mar igy?
Én is a hormonokra tippeltem.
Nem ugyanaz, de én pl. szex után mindig "sokkal jobban szeretem" a páromat, gondolom ez is az együttlét alatt felszabaduló hormonok miatt van.
HA nincs orgazmusod, akkor is szabadulnak fel hormonok tudtommal.. Legalábbis úgy emlékszem, így olvastam valahol. ÉS igen,a kötődést is segítik.
Lehet, hogy elegendő lenne állandó szex-el felmelegíteni egy kihülőben lévő kapcsolatot (?). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!