Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem vagyok szerelmes, de szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok szerelmes, de szex kozben azt erzem. Miert?

Figyelt kérdés

Szeretem a parom de nem vagyok szerelmes, viszont amikor szeretkezunk akkor egyertelmuen azt gondolom hogy ez szerelem. Akkor megallitanam ha tehetnem az idot, hisz mindig elveszek abban a pillanatban, a szemeiben az erinteseben, a csokjaban.

Sosem ereztem meg ilyet, pedig maga a szex nem olyan jo, ezert sem ertem ezt az egeszet.

Valaki volt mar igy?

2017. jún. 22. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Fura :D Nem tudok mit mondani pedig en szeretek okoskodni
2017. jún. 22. 14:35
 2/9 anonim ***** válasza:
A felszabaduló hormonok miatt lehet. Vagy csak megszoktad már őt, így nincs az, mint az elején. Ami amúgy normális.
2017. jún. 22. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is a hormonokra tippeltem.

Nem ugyanaz, de én pl. szex után mindig "sokkal jobban szeretem" a páromat, gondolom ez is az együttlét alatt felszabaduló hormonok miatt van.

2017. jún. 22. 15:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Szex közben én is szeretem a párom, pedig amúgy sokszor a hátam közepére nem kívánom. Igen valószínű, hogy ez a hormonok miatt lehet.
2017. jún. 22. 16:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Lehetseges hogy ez az oka akkor:) koszonom
2017. jún. 22. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az orgazmus folyamán ugyanazok a hormonok szabadulnak fel,mint amik a szerelemért is felelősek. Ezért (is) lesz sok szexkapcsolatból párkapcsolat, vagy (egyoldalú) szerelem.
2017. jún. 22. 17:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem volt meg orgazmusom vele, ezert nem ertem. A szex nem a legjobb, pont ez az ami osszezavar.
2017. jún. 22. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Hat azert csak jo erzes hogy a puncidba jarkal az illeto ez megiscsak egyfajta intimitas nemde? Talan emiatt
2017. jún. 22. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:

HA nincs orgazmusod, akkor is szabadulnak fel hormonok tudtommal.. Legalábbis úgy emlékszem, így olvastam valahol. ÉS igen,a kötődést is segítik.

Lehet, hogy elegendő lenne állandó szex-el felmelegíteni egy kihülőben lévő kapcsolatot (?). :)

2017. jún. 22. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!