Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már nem leszek többé szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem leszek többé szerelmes?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy amióta felnőttem (20-as évek eleje) nem tudok szerelmes lenni senkibe. A lányokhoz csak szexuálisan vonzódom, de valahogy nem akarok elköteleződni egynél. Gimi alatt ez nem így volt, mindig egy lányba voltam szerelmes és a szex másodlagos volt.

Mintha elmúlt volna a szerelem és csak szex lenne a helyén.

Miért lehet ez?

2017. máj. 31. 08:50
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

mert most nem vágysz rá..ennyi. nem kell csodálni.

csak ne használd ki a nőket, lágy tisztességes, és mindig tisztázd velük hogy te nem vagy kész komolyabb dologra egyenlőre.

2017. máj. 31. 08:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ember változik, veled is ez van...de nyugi ez is meg fog változni...lehet hogy előbb, mint gondolnád.
2017. máj. 31. 09:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, már nem olyan naivan fogod fel a dolgokat, nem annyira álmodozol, mint tiniként. Velem is ez van, csak lányként. Most már csak olyanba leszel szerelmes, aki tényleg megfog.:) nyugi, jönni fog az érzés.
2017. máj. 31. 09:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Örülj neki..

Én is kamaszként, tízen évesen ( úgy 10 éve)éreztem ilyet.

Már el is felejtettem, milyen, meg úgy gondoltam, nem leszek már ilyen, erre... Pont mint kamasz koromban.

:(

N

2017. máj. 31. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ember társas lény, ugyanakkor időnként magányra is szüksége van. Kinek többre, kinek kevesebbre. Hol többre, hol kevesebbre. Majd visszaáll a rend, nyugi.
2017. jún. 4. 08:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Mert egyelőre csak magadra koncentrálsz, mint emberre.

Majd ha észreveszed a csajokat is emberként, akkor ez meg fog változni.

2017. jún. 4. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!