Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, szerelmes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, szerelmes vagyok a tanáromba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy tanár,aki két éve tanít,és voltam már vele versenyeken,imádom az óráit,szeretek vele versenyekre járni,viszont közben bele szerettem.Nagyon sokat szoktunk beszélgetni,közös az érdeklődési körünk is,így van miről beszélgetni,19 éves vagyok ő pedig 30,nős,gyereke is van

Viszont ő is nyit felém,órákon mindig kiemel a többiek közül,hogy én milyen jó tanuló vagyok,dicsér,ez már a többieknek is feltünt...Viszont nem hiszem hogy ő úgy nézne rám,ahogy én ő rá.Néha tesz olyan megjegyzéseket,amik eléggé félre érthetőek,az osztályfőnökömnek mindig dícsér hogy milyen okos vagyok,néha kicsit kellemetlen,hogy milyen dolgokat hallok vissza az osztályfőnökömtől...

Vissza a tanárhoz,már többször is mondta nekem hogy sajnálja hogy jővőre már nem tanít.Amikor hozzám szól,zavarba jövök,viszont néha ő is amikor kettesben beszélgetünk.Bele szerettem,mit tegyek? Nehéz őt elkerülni,mert minden nap találkozni fogok vele jövőre is,mégha nem is fog tanítani...

Néha olyan jeleket ad,amiből azthiszem hogy tetszek neki,és akar tőlem valamit,de nem értem...

2017. máj. 20. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy tanár favorizál téged az eredményeid miatt, az nem feltétlen azért van, mert fel akar szedni. Ha más nincs csak dícséret a teljesítményed kapcsán, akkor szerintem csak a kedvence vagy.

30/f (töritanárnak készültem :D)

2017. máj. 20. 22:51
 2/9 A kérdező kommentje:

Van más is,de azt nem akarom leírni...

A lényeg hogy az órákon mindig velem példálódzik,olyanokért is megdicsér amit nem én csináltam,vagy épp nem én mondtam az órán...Már az osztálytársaim is röhögnekrajtam,hogy milyen kis piti dolgok miatt is megdicsér.... A folyosón amikor találkozunk akkor csak nekem köszön,a nevemen szólit közben,a barátnőim meg csak néznek...Azt már tudtomra adta hogy a kedvence vagyok.

2017. máj. 20. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden tinilány szerelmes az egyik tanárába. Majd túléled valahogy, ahogy anyukád, vagy akárki más is túlélte régen, hogy olyanokat képzelt bele, amik nincsenek is ott.
2017. máj. 20. 23:06
 4/9 anonim ***** válasza:
24%

ha kikezd veled, még akkor is, ha te is akarod, elveszítheti az állását és elítélhetik.

1. egy hibbant kiscsaj vagy, aki szerelmesnek képzeli magát, és azt gondolja, biztos a tanár is... sok ilyet ismerünk, ez egy fellángolás, ami veszélyes, és egyoldalú.

2. a felesége helyébe megtépnélek, és szólnék az anyukádnak.

mit képzelsz te magadról, hogy házas, gyerekes pasikra röpülsz rá?

3. válogass a saját korosztályodból, és nézzél kevesebb szappanoperát.

szánalmas vagy.

2017. máj. 20. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezen minden tinilány átesik, de ezek valójában nem is igazi szerelemi érzések egy tinitől, hanem inkább kedveled mert jól tanít, mert segít neked és ezzel valahol kicsit alapozza a jövőbeli tanulásodat is. Másrészt, amiért őt kifejezetten kedveled, hogy beszélget veled, egyenrangú félként kezel és végső, de nem utolsó sorban tehetségesnek és szorgalmasnak tart téged. Ne aggódj egy-két év múlva nevetni fogsz ezen az érzéseden, mikor eljön egy korban és gondolkodásban hozzád illő fiú, akibe beleszeretsz. Akkor erre, a tanárra

2017. máj. 20. 23:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ezen minden tinilány átesik, de ezek valójában nem is igazi szerelemi érzések egy tinitől, hanem inkább kedveled mert jól tanít, mert segít neked és ezzel valahol kicsit alapozza a jövőbeli tanulásodat is. Másrészt, amiért őt kifejezetten kedveled, hogy beszélget veled, egyenrangú félként kezel és végső, de nem utolsó sorban tehetségesnek és szorgalmasnak tart téged. Ne aggódj egy-két év múlva nevetni fogsz ezen az érzéseden, mikor eljön egy korban és gondolkodásban hozzád illő fiú, akibe beleszeretsz. Akkor erre, a tanárra már csak úgy fogsz emlékezni, mint a legjobb tanárra a suliban.

A tanárod részéről ez csak egy elismerés, hogy tehetségesnek tart és szorgalmasnak, és, hogy ezzel a lehetősséggel pozitívan tudj is élni minden segítséget meg is ad, hogy tehetségedet kibontakozhasd.

Ő egy hivatását komolyan vevő tanárnak tűnik, nem fogja sem a tanári hivatását, sem a családját kockáztatni miattad.

2017. máj. 20. 23:55
 7/9 anonim ***** válasza:
23%
hülye csitri vagy, csak ennyi a baj.
2017. máj. 21. 08:30
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Hát... Nekem sok éve még gimiben volt egy ilyen tanárbácsim, de ő a feleség mellett mindig be is újította az ilyen lányokat.

Minden évfolyamról volt egy kis kedvence, érettségi után pedig a hölgy egy évig élvezhette a tanárbácsi szeretetét, amíg nem jött a következő érettségiző osztály.

Szóval önmagában nem zárnám ki azt sem, hogy ez nem csak oktatási érdeklődés, vannak ilyen perverzek mindig

2017. máj. 21. 09:40
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
Keress egy barátot a saját korosztályodból. Nős férfival nem kezdünk. Majd túlleszel rajta!
2017. máj. 21. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!