Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a nogyogyaszomba, vagy csak fellangolas?
Érzelmek nélkül nem tolod le a bugyid, az orvosnál sem!
Fellángolás, semmi komoly.
Jó, mondjuk a van-e valakid meg akarsz-e gyereket kérdések munkakörből kifolyólag is megjelenhetnek, hiszen mégis csak érintett ez ügyben a nőgyógyász is. :D
Szerelmes biztos nem vagy belé, csak nagyon vonzódsz hozzá és vágyódsz utána. Szerintem továbbra is beszélgess vele, néha te is érdeklődhetnél valamit felőle, legyél kedves, mosolygós, nyitott. Aztán majd lesz, ami lesz.
Egyébként puszta kíváncsiságból azt megkérdezhetem, hogy ha ennyire odavagy érte meg minden, akkor amikor hozzád ér - igaz, csak vizsgálat, de akkor is hozzád ér - nem nedvesedsz?
Ez de hulye kerdes . Minden no nedves lesz... sokat beszelgetunk ,de mivel a nover furcsan nez ram ezert nem tudunk sokat beszelgetni . De cserelnek a noverrel . Egy bunko ven ******
Majd meglatjuk . Nem merem facebookon bekelolni . De rakerestem nincs senkije . Lehet h csak szexelni akar . V en .
"Ez de hulye kerdes . Minden no nedves lesz"
Hát én speciel még egy nőgyógyászati vizsgálaton nem nedvesedtem be az érintésre, úgyhogy ez abszolút nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!