Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok, vagy ez csak egyszeri fellángolás volt?
Figyelt kérdés
Bár azt tudtam magamról, hogy van egy kis meleg hajlamom, de eddig ez mindig csak fantázia volt.Valamint pár éve smároltam egy sráccal egy buliban. Emiatt kicsit biszexuálisnak gondoltam magam, de szexet soha nem tudtam elképzelni férfival. Azonban tegnap egy házibuli után az egyik haveromnál aludtam és mindketten részegek voltunk. Reggelre egymás mellett ébredtünk meztelenül és néhány homályos emlék alapján szexeltünk is. A haveromnak szintén volt egy kis meleg hajlama, de ő se tett még ilyet eddig. Ez azt jelenti hogy meleg vagyok, vagy ez csak egy átmeneti fellángolás volt, ami majd elmúlik? (Sértő kommentek nem érdekelnek)2017. jan. 1. 16:00
1/8 anonim válasza:
szerintem csak szimplán biszex vagy, nem para:D
2/8 anonim válasza:
Nekem is mindig voltak eletembe meleg hajlamok de mindig csak a lanyok utan mentem... De tudom magamrol hogy meleg vagyok es mar ha fogalmazhatok igy az is lettem .. Jo szilvesztered volt akkor :D
3/8 anonim válasza:
Figyelj szerintem jól tetted, én leszbikus vagyok, vagy legalábbis van rá hajlamom és párszor már szexeltem is egy barátnőmmel. Szerintem jobb ha kiéled, egyrészt örömet szerzel magadnak, másrészt meg addig éld ki amíg fiatal vagy és utána ha már házas vagy nem fogod bánni, hogy nem tetted meg.
4/8 anonim válasza:
Biszex vagy. Vagy ha a lányok nem izgatnak akkor meleg.
5/8 anonim válasza:
Biszex vagy,mivel mimdkét nem vonz!:)
7/8 anonim válasza:
ha csak fiúkkal akarsz lenni, akkor meleg vagy. ha lányok is bejönnek, akkor biszexuális. nagyon lesarkítva. nem olyan bonyolult
8/8 anonim válasza:
Ahhoz hogy kiderítsd, kérd meg a srácot hogy feküdjetek le józanul is, ha tetszik akkor érdekel, ha nem akkor csak fellángolás! Nincs amúgy ebben semmi rossz, élvezzétek az élet örömeit, akár egymással, akár csajokkal! Csak vigyázzatok magatokra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!