Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt olyan hogy kesobb lettel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan hogy kesobb lettel szerelmes?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kivancsi, hogy volt e mar ilyen valakivel, hogy elkezdtetek egy kapcsolatot es kesobb akar honapokkal evekkel kesobb lettetek szerelmesek a parotokba. Es mi valtozott akkor? Akar bennetek akar a parotokban ?

2017. jún. 18. 08:41
 1/6 BlackSword ***** válasza:
Szerintem ilyen nincs... Vagy van szikra, vagy nincs...
2017. jún. 18. 08:42
 2/6 A kérdező kommentje:
En tobb ilyen peldat is lattam mar. Altalaban a ferfiak lepnek bele szerelem nelkul egy kapcsolatba
2017. jún. 18. 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Szinte csak ilyen kapcsolatom volt.

Azért a pontosság kedvéért: szikra volt minden esetben. Ez azt jelentette, hogy éreztem már az elején, hogy ebből lehet valami. De ez ugye még nem szerelem.

2017. jún. 18. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatom ilyen. Belementem fellángolás nélkül, majd beleszerettem. És milyen jól tettem!

Mindennél jobban szeretem őt, senkiért sem adnám!

Az első hónapban nem volt érzelem és viszonylag sokára mondtam ki, hogy 'szeretlek'. Mikor kimondtam, őszinte volt. Meggyőződésem, hogy az igaz szerelemhez idő kell és nem összekeverendő a fellángolással!

26/F

2017. jún. 18. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:

A fellángolás már az elején is kell. A kellemes bizsergés a hasban, az izgatottság a randik alatt..:) Ha nekem ez az elején nincs meg, az később sem fog kialakulni semmi, ezt már tapasztaltam.

21N

2017. jún. 19. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
4-es decukiii :)
2018. nov. 26. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!