Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik, hogy képtelen vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy képtelen vagyok beleszeretni egy olyan fiúba, aki belém is szerelmes?

Figyelt kérdés

Borzalmasan küzdök ezzel, hogy bárki aki normális, komoly kapcsolatot akart tőlem eddig, az nekem nem kellett. Ellenben aki elérhetetlen azért odáig meg vissza tudok lenni.

Irtóra szerelmes tudok lenni olyan fiúba aki csak kihasználna.(a szerelem helyett inkább a fellángolás szót használnám) De ha már kicsit is észreveszem rajta, hogy bejövök neki, nem kell. Emiatt sokakat megbántok, a kihasználós fiúk miatt meg koppanok.

Tudom, hogy nagyon éretlen vagyok, de ez ellen mit tudnék tenni? Most, hogy egyetemre jöttem azt hittem változni fog a helyzet és érettebb leszek ilyen tekintetben is, mert hogy más közegbe kerülök,de sajnos nem.19/L

2017. jún. 13. 22:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz tenni ellene, mert a szerelem nem akarat kérdése. Nem mi döntjük el, hogy kit szeressünk, és kit ne.
2017. jún. 13. 22:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát ez megnyugtató... :(
2017. jún. 13. 22:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Sajnos én is pontosan így vagyok! Mintha csak rólam írtál volna :(

Szintén 19 éves lány vagyok

2017. jún. 13. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Kihasználós fiú vagyok, írjatok. :D
2017. jún. 13. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmileg sérült ember vagy. Fel kéne keresned egy pszichológust.
2017. jún. 13. 22:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, erre már én is gondoltam. Hogy anyukámmal kiskoromban nem úgy alakult a kapcsolatom, nem vagyok biztonságosan kötődő, és ez kihat a párválasztásra is.
2017. jún. 13. 22:44
 7/10 anonim ***** válasza:
45%

Létezik olyan, hogy ez egy lánynál nem így van? A sors fintora, hogy akik kihasználnak, azokkal dugtok és azoknak sírtok akik nem használnának ki titeket.

Ezekután ugyan mi a francért csodálkoztok, hogy "alig" van normális fiú/férfi?

2017. jún. 13. 22:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem csodálkozok, tudom, hogy sok rendes férfi van. :)
2017. jún. 13. 22:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor javaslom a rendes férfiakat!
2017. jún. 13. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Javaslom akkor, hogy ne ösztönből válassz, hanem tudatosan.
2017. jún. 14. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!