Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok soha szerelmes? Miértt?
Miért nem tetszik senki , pedig sok barátnőm lehetett volna ,de nem jártam egyikkel sem mert , ha nem tudom őket szeretni , feleslegesen adok neki egy esélyt és nekem sem tesz jót.
Bevallom akarok már sze*elni...
Én miért akarnék? Neked kell annyira a nő!
Ha nem tűnt volna fel, azt írtam, hogy addig örülj, amíg nincs nőd. Meg akartam volna spórolni neked pár ezer tökönrúgást az élettől, de ha mindenáron rá akarsz ülni a méhkasra meztelen seggel, hát csak tegyed :)
Hány éves vagy hogy így gobdolkozol?
Jól átejtettek a nők gondolom azértt gondolkozol így ,de biztos lehetsz benne nem minden nő ugyanolyan..
32 vagyok.
"Nem minden nő ugyanolyan"...igen, ennyi idősen, mint te, én is így gondoltam. El kellett telnie még ugyanannyi időnek, hogy megjöjjön az eszem, de jobb későn, mint soha, nemde?
Ha bele akarsz szállni ebbe az egész párkapcsolati szarakodásba, hát csak tedd. De majd készülj fel egy jókora "én megmondtam"-ra, ha a sorozatos kudarcok után jössz vissza panaszkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!