Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan aki nemcsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki nemcsak azért regisztrált a gyakori kérdésekre hogy kérdéseket tegyen fel hanem azért is mert abban bízik hogy itt fog párt találni magának?

Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 13:25
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
jajjj te vagy a csoro es ronda de kedves. felejrsd el. ha eloben nem megy, itt sem fog.
2017. jún. 18. 21:36
 32/32 anonim ***** válasza:
Hát nem azért regisztráltam, de ez is egy lehetőség, amit nem zárok ki, és időnként, csevegek csajokkal, akikkel talán többet is lehetségesnek tartok. Eddig nem sikerült még egy találkozó se, de az a nagy távolságok miatt. Ha mindenki akivel itt eddig ismerkedtem közel lakna, akkor mér lehetett volna úgy 4-5 randim. Jelenleg is beszélgetek valakivel akit innen ismertem meg, kölcsönös a szimpátia, de ő is 100km-re lakik.
2017. aug. 23. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!