Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít, amikor ajnároznak egy párt, hogy így szépek együtt, úgy szépek együtt, minden rózsaszín körülöttük, viszont én úgy vagyok vele, hogy addig nem nézem ezt semmibe, amíg össze nem költöznek?
Addig nagyon könnyű szerelmesnek lenni, amíg mindkettő a saját szüleinél él otthon, és nem szembesülnek azokkal a hétköznapi problémákkal, amik majd összeköltözésnél előjönnek.
Ti mit gondoltok az ilyenről, és itt nyilván felnőttkorú emberekről beszélek, akik kényelemből nem költöztek még össze.
Nem tudom, de az én ismerőseim nem szokták senki párkapcsolatát sem ajnározni, sem semmibe nézni.
Egyébként szerintem ha ebből indulunk ki, akkor igazán azoknak jár bármiféle elismerés e téren, akik végigéltek együtt egy életet és még mindig tisztelik és szeretik egymást. Az a valami, ha már... bár én azt sem nézem le, akinek nem volt ebben sikere. Őt meg azért becsülöm, mert ki tudott lépni egy rossz kapcsolatból.
Én igazat adok neked kerdező,detto ugyanez a velemenyem!
Altalaban ezert is van ennyi válás Nálunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!