Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki nemcsak azért regisztrált a gyakori kérdésekre hogy kérdéseket tegyen fel hanem azért is mert abban bízik hogy itt fog párt találni magának?
Én ledöbbenéssel tapasztaltam, hogy sokan párkeresőnek nézik ezt az oldalt. Érted, EZT az oldalt...
Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.
Itt mindenkinek van valami defektje vagy baja, szóval ha szingli lennék sem ismerkednék.
Azért erős sértésnek tartom, hogy mindenkinek van valami defektje... Hacsak nem arra gondolsz, hogy amúgy a való életben is mindenkinek van valami defektje, de akkor az "itt" szó elhagyható.
Mindegy.
Én se azért regisztráltam, hogy párt találjak itt. Volt már, hogy jót beszélgettem itt lányokkal, de gyakran kifulladt az egész, vagy nagyon messze laktunk.
Olyan is volt, hogy rám írt a lány, hogy szívesen beszélgetne velem. kérdeztem, hogy "oké, de miről?"
Na erre a kérdésre már nem tudott válaszolni.
De szórakoztató oldalnak jó, szinte minden nap van valami vicces kérdés :D mint tegnap a : "A pasim arra kér, hogy fogjam a kezét kakilás közben, ez normális?"
Én először csak válaszolgattam, mindenféle kérdésekre, és mivel sok volt a troll válasz, ezért próbáltam mondig hasznos normális válaszokat adni.
A válaszaim alapján sok emberkével elkezdtem itt beszélgetni, voltak akikkel abbamaradt, van akivel most is beszélek néha, meg cserélődtek is az emberek akikkel leveleztem.... ennek kapcsán megfordult néha a fejemben, hogy akár egy normális fiúval is összefuthatok itt :D
De nem társkeresére használtam/om az oldalt.
Ettől függetlenül, itt ismerkedtünk meg a párommal, akivel nagyon jól megvagyunk... :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!