Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan aki nemcsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki nemcsak azért regisztrált a gyakori kérdésekre hogy kérdéseket tegyen fel hanem azért is mert abban bízik hogy itt fog párt találni magának?

Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 13:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nem, igen, talán, mégsem.
2017. jún. 18. 15:01
 22/32 anonim ***** válasza:
Nem. Eleve parkapcsolatban vagyok masreszt, meg nem fogok itt senkivel se beszelgetni privatban (foleg azert is amilyen valaszadok vannak).Lett is par levelem az 7 ev alatt, de egyikre se reagaltam meg es nem is fogok. Ez az oldal nem tarskereso es soha nem is volt az.
2017. jún. 18. 15:20
 23/32 anonim ***** válasza:
A válaszokból láthatod, itt, mindenki zakkantnak látja a többi válaszolót:) A kivétel erősíti a szabályt. Mondjuk, a való életben sem mások az emberek.
2017. jún. 18. 15:30
 24/32 anonim ***** válasza:
23%
Ezen az oldalon ahol a nők 90%-a a szelsőséges gender elmélet nézeteivel ért egyet? Nem hiányzik ez nekem, köszönöm szépen.
2017. jún. 18. 15:36
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem zárnám ki, mivel sosem lehet tudni,viszont ennek ellenére én nem ismerkedésre használom ezt az oldalt.
2017. jún. 18. 16:01
 26/32 A kérdező kommentje:
Utolsó nő vagy,vagy férfi?
2017. jún. 18. 16:06
 27/32 anonim ***** válasza:
A vizsgaidőszak miatt regisztráltam, nem gondoltam rá, hogy itt bárkivel is ismerkednem kéne. Aztán véletlenül mégis itt találtunk egymásra a barátommal. Nyitottnak kell lenni, de óvatosan, mert sok itt a fura alak.
2017. jún. 18. 16:50
 28/32 anonim ***** válasza:
Bízni éppenséggel nem bízom, de sosem lehet tudni. Vannak azért itt is normális emberek, ráadásul páran írták is, hogy itt találták meg egymást. Egy kis levelezésből azért már ki lehet szűrni, milyen a másik.
2017. jún. 18. 18:15
 29/32 anonim ***** válasza:
Ja az összes férfi,aki itt van.
2017. jún. 18. 20:49
 30/32 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok 29-es.
2017. jún. 18. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!