Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki nemcsak azért regisztrált a gyakori kérdésekre hogy kérdéseket tegyen fel hanem azért is mert abban bízik hogy itt fog párt találni magának?

Én nem keresnék itt barátnőt.
Nem mondom, hogy nem lehet mert volt már, de szándékosan csak ezért nem használnám az oldalt.
Arról nem is beszélve, hogy a gyakoris lányok mind kérdéseik mind válaszaik alapján elég kiábrándítóak a legtöbb esetben.
Vagy a rossz kapcsolatuk miatt írnak ki kérdést (párkapcsolati problémáknál alig kérdéznek férfiak) vagy pedig a "nincs egyetlen normális férfi sem" kérdéseiket olvashatjuk. Ezek alapján azt gyanítom, hogy nem is kell nekik normális férfi.
Magamból kiindulva, jelenleg 2-3 lányismerősömmel is el tudnék képzelni komoly kapcsolatot, összeköltözést, stb., de nekik nem kellek, így van ez.

Más témakörökben kezdtem a pályafutásom, szóval egyáltalán nem ezért regisztráltam, de a lehetőségét nem zárom ki annak, hogy akár itt találom meg, akit keresek (ahogy akárhol máshol is megtalálhatom, nem zárok ki egy lehetőséget sem), csak a tapasztalat eddig azt mutatja, hogy elég kevés az esélye, hogy pont itt :D
25/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!