Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párom sok mindent elvár tőlem egy kapcsolatban, én azokat maximálian teljesítem, de ő hetekig-hónapokig nem hajlandó viszonozni érzelmileg semmit, akkor megcsalhatom, igaz?
Beszéltem vele erről, állandóan csak tőmondatokat mond, nincs kedve semmihez és csak önmagáról beszél. Úgy érzem, hogy nem értékel.27N
- részleteket nem írok, bőven megelégszek az általános válaszokkal, köszönöm.
Szerintem a kérdező valami unatkozó troll, azért nem válaszol arra, mi tartja egy ilyen alak mellett.
De ha esetleg igaz.. Tudod kérdező annál az embernél, aki úgy bánik a párjával, mint a kedves selejt párod veled már csak az a rosszabb, aki ezt a viselkedést eltűri és benne marad egy ilyen kapcsolatban. Nyugodtan dobd el a maradék gerinced és csald meg, állj be a szánalmas, gerinctelen lotyók sorába ha ez minden vágyad, de miért is nem jobb ehelyett egész egyszerűen elhagynod ezt az embert? Vannak persze olyan emberek, akiknek nem számít az integritásuk, de ennek a kapcsolatnak egyébként sincs semmi értelme..
Nem adsz túl sok infót...nem tudhatjuk mi tart mellette. Anyagilag lehetsz függő, lakhatoságilag vagy lelkileg kapcsolatfüggő...de akkor is, egyenesebb ha otthagyod és utána kezdesz mással. Nehogy megtudja....s a mély passzivitásából átmegy a másik végletbe...s aztán nehogy bántson.
Úgyis azt teszel amit akarsz, nem miattunk fogod megcsalni vagy nem megcsalni.
Te biztos 27 éves vagy, kérdező? A "logikádat" egy okosabb 7 éves is kiröhögi.
Ilyen agykapacitással jobb is, ha egy olyan ember mellett maradsz, aki rosszul bánik veled, még a végén valaki normális életét keserítenéd meg. :) A szánalmast is alulról súrolod, további kellemest.
Senki sem kért részleteket...csak mondtam, hogy valamilyen oknál fogva vele akarsz maradni. Nah. Úgyis a Te döntésed.
Azoknak, akik r.bancoznak meg k.rvázna, üzenem...az sem a mi bajunk/ti bajotok. Szerintem a kérdező tisztában van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!