Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha párom sok mindent elvár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párom sok mindent elvár tőlem egy kapcsolatban, én azokat maximálian teljesítem, de ő hetekig-hónapokig nem hajlandó viszonozni érzelmileg semmit, akkor megcsalhatom, igaz?

Figyelt kérdés

Beszéltem vele erről, állandóan csak tőmondatokat mond, nincs kedve semmihez és csak önmagáról beszél. Úgy érzem, hogy nem értékel.27N

- részleteket nem írok, bőven megelégszek az általános válaszokkal, köszönöm.

2017. máj. 21. 20:17
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm újra az eddigi válaszokat. Mint írtam tegnap is: el fogom dönteni, hogy kinek a válasza érdekel, nem kell ezen felháborodni és puffogni, pattogni, mint a Maunikában, ez van. Puszi mindenkinek :*
2017. máj. 22. 11:06
 22/38 anonim ***** válasza:
Kihasznál, ne vesződj vele és ne vesztegesd az idődet. Szerintem.
2017. máj. 22. 11:26
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező valami unatkozó troll, azért nem válaszol arra, mi tartja egy ilyen alak mellett.

De ha esetleg igaz.. Tudod kérdező annál az embernél, aki úgy bánik a párjával, mint a kedves selejt párod veled már csak az a rosszabb, aki ezt a viselkedést eltűri és benne marad egy ilyen kapcsolatban. Nyugodtan dobd el a maradék gerinced és csald meg, állj be a szánalmas, gerinctelen lotyók sorába ha ez minden vágyad, de miért is nem jobb ehelyett egész egyszerűen elhagynod ezt az embert? Vannak persze olyan emberek, akiknek nem számít az integritásuk, de ennek a kapcsolatnak egyébként sincs semmi értelme..

2017. máj. 22. 11:28
 24/38 A kérdező kommentje:
23-as, már az első mondatod fantasztikus, gratulálok, nem is gondoltam volna :D :D
2017. máj. 22. 12:15
 25/38 anonim ***** válasza:

Nem adsz túl sok infót...nem tudhatjuk mi tart mellette. Anyagilag lehetsz függő, lakhatoságilag vagy lelkileg kapcsolatfüggő...de akkor is, egyenesebb ha otthagyod és utána kezdesz mással. Nehogy megtudja....s a mély passzivitásából átmegy a másik végletbe...s aztán nehogy bántson.

Úgyis azt teszel amit akarsz, nem miattunk fogod megcsalni vagy nem megcsalni.

2017. máj. 22. 12:27
 26/38 A kérdező kommentje:
ismétlés: "- részleteket nem írok, bőven megelégszek az általános válaszokkal, köszönöm."-és ezért vállalom a felelősséget. Az eddigi válaszok is bőven elég.
2017. máj. 22. 13:07
 27/38 anonim ***** válasza:
Csald meg ha akarod. Azután ha kiderül és leteker kettőt, majd kiírsz egy olyan kérdést, hogy milyen egy szemét a párod....
2017. máj. 22. 13:52
 28/38 A kérdező kommentje:
27-es, köszönöm, nem a plázatöltelék, surmó képű, bunkó kategória, akikért neked valószínűleg csorog a nyálad. Olyan jó, hogy mindenkinek más az ízlése :)
2017. máj. 22. 15:02
 29/38 anonim ***** válasza:

Te biztos 27 éves vagy, kérdező? A "logikádat" egy okosabb 7 éves is kiröhögi.

Ilyen agykapacitással jobb is, ha egy olyan ember mellett maradsz, aki rosszul bánik veled, még a végén valaki normális életét keserítenéd meg. :) A szánalmast is alulról súrolod, további kellemest.

2017. máj. 22. 15:06
 30/38 anonim ***** válasza:

Senki sem kért részleteket...csak mondtam, hogy valamilyen oknál fogva vele akarsz maradni. Nah. Úgyis a Te döntésed.

Azoknak, akik r.bancoznak meg k.rvázna, üzenem...az sem a mi bajunk/ti bajotok. Szerintem a kérdező tisztában van ezzel.

2017. máj. 22. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!