Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor nevezhető egy kapcsolatban energia vámpírnak a másik? Milyen tulajdonságai vannak?
Egyszerűen egy rém idegesítő személy. Kiszívja az életenergiádat, gyakran panaszkodik, sajnáltatja magát vagy olyan helyzetet teremt amiben mindenképp te leszel a 'bűnös', jön a számonkérés féltékenykedés, vagy kioktatás, mit hogyan kellene csinálnod mert amit te csinálsz az eleve csak sz*r lehet, bezzeg ő majd kiigazít.
Piti dolgokat óriási problémaként állít be, látványosan szenved, sóhajtozik pl. hogy most mi a f*sszért esik megint az eső?? Nagyon fogékony a a negatív hírekre amik a tvben mennek politika, órákig letudja kötni a figyelmét vagy az, hogy ki milyen szemét pl. a postás, szomszéd, patikus, bárki. :)Szóval legtöbbször ilyen 'óriási gondjai vannak' előbb utóbb kerülni fogod a társaságát.:)
Barátommal pont egy hete szakítottunk. Ő is egy kicsit energiavámpír volt. Amit észre vettem, hogy semmi életkedve nincs és kihatott rám is. Nem tudtam mivel magyarázni, de pont a napokban jöttem erre rá.
Általában csak panaszkodnak, de nem tesznek semmit a javulás érdekében csak várják a csodát (ami sose fog eljönni számukra).
#3-4-hez hozzáteszem, hogy elvárja, hogy a vergődéséhez aszisztálj is vagy vergődj te is.
30/f
Én is hasonló lehettem, de nem szándékosan, csak szar volt a kor különbség. De mindegy is, ez nem is a korról szólt..
A csaj olyan mint a többi nő, helyes, jó képű, menő pasik kellettek csak nekik. Amúgy meg sok mindenben nyaltam a seggét.
Már mint úgy értettem, hogy nem volt közöm hozzá, hogy nem kerültem a családjába bele. Attól hogy férfi vagyok, még lenne közöm a családjához.
Unom már, hogy minden nő ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!