Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párom sok mindent elvár tőlem egy kapcsolatban, én azokat maximálian teljesítem, de ő hetekig-hónapokig nem hajlandó viszonozni érzelmileg semmit, akkor megcsalhatom, igaz?
Figyelt kérdés
Beszéltem vele erről, állandóan csak tőmondatokat mond, nincs kedve semmihez és csak önmagáról beszél. Úgy érzem, hogy nem értékel.27N
- részleteket nem írok, bőven megelégszek az általános válaszokkal, köszönöm.
2017. máj. 21. 20:17
11/38 anonim válasza:
kell a noname emberek megerősítése, hogy ne legyen bűntudatod vagy mi?
12/38 A kérdező kommentje:
5-9-es: köszi a dobáló jellemzést, majd eldöntöm ha érdekel.
10-es: éppen emiatt tettem fel a kérdést, hogy jól látszódjon az egyik legfontosabb Indok a női megcsalásra. Remélem, hogy te ezt észreveszed, de mindegy.
Többieknek köszönöm a válaszokat.
2017. máj. 21. 20:58
13/38 anonim válasza:
Kérdező, arra nem válaszoltál, hogy miért nem opció a szakítás?
14/38 anonim válasza:
A megcsalásra nincs indok baba! Az a szakításra van.
15/38 anonim válasza:
Megcsalhatod, de ettől még nem leszel kevésbé gáz, nehogy azt hidd.
16/38 anonim válasza:
az 5-ös vagyok. Mégis mit döntesz el? :D Minek teszel fel kérdést, ha nem akarsz rá válaszokat? Ne itt keres önigazolást hogy miért nem baj ha megcsalod a surmó csávódat. Legyen benned tartás hogy elsétálsz onnan, ahol csak sz.rnak néznek. De ha szeretsz lábtörlő lenni, szíved joga annak is maradni.
17/38 anonim válasza:
Akkor csalod meg, ha akarod. Ettől továbbra sem lesz tartásod. Te választottad a pasit, te maradsz vele.
18/38 anonim válasza:
Még a végén te kéred ki magadnak ha esetleg itt egyesek le..urváznak vagy közlik veled, hogy nem vagy különb a pasidnál. Pedig egyszerűen szakítanod kellene vele és akkor talán senk nem szólna meg azért, hogy kit engedsz a vaginádba.
19/38 anonim válasza:
A megcsalás gerinctelen dolog.Akár nő,akár férfi teszi.
Két opció van.Az ember a problémát vagy a párjával együtt megoldja,vagy szakítás... Én a helyedben inkább szakítanék.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!