Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van tapasztalata vagy tanácsa ezzel kapcsolatban?
1. Mily furcsa hogy az összes arab aki itt tanul az mind az egészségyügyben akar majd dolgozni.
2. Remélem tisztában vagy az arab kultúrával olyan téren, hogy ők hogy viszonyulnak a nőkhöz. Bár a kérdésedből ítélve fogalmad sincs.
Előbb tájékozódj már!!!
Már egy izraeli zsidó is nagyon eltér, pedig az azért ismerősebb. Dubaj azért talán nem annyira ortodox, de gondolom családja válogatja. Elég hagyománytisztelőek még a nyugatiasabb gondolkodásúak is.
30/f
#1-el értek egyet.
Nekem volt ismerősöm lány hasonló cipőben.Jött a leánykérés,full szerelem,minden frankó.Aztán esküvőt leszervezte a fickó a háta mögött,na ez elindított egy lavinát.Agresszív lett a lánnyal,megfenyegette,a ruhát már varrták a lánynak kint,kiderült,hogy a srácnak a letelepedés miatt kellett volna csak.
számomra ez fura, h. összejössz egy arabbal, és nem tájékozódsz, nem érdekel a kultúrája, a tradíciói, nem olvasol utána.
nem a gyakorin kéne kérdezgetni, hanem a neten vagy könyvtárban kutakodni, ill. vele nagyon sokat beszélgetni, meséltetni, kérdezni.
én ennek a kapcsolatnak látatlanban nem jósolok nagy jövőt.
vagy túl fiatal vagy még, és azért, vagy mert egyszerűen nem érdekel igazán a másik, ill. a szüleid is betehetnek.
" ez csak sztereotípia vagy tényleg ennyire lebecsülik a nőket"
ez nem sztereotípia, hanem az igazság. a gyerekekkel se bánnak olyan szépen (emlékszel, mikor 2015-ben azzal volt tele a sajtó, hogy a migránsok két gyereket is átdobtak a kerítésen? akkor szerinted mennyire szerethetik őket?). fiúgyerekeket istenítik, de azért velük is kegyetlenül bánnak
teljesen más kultúra, más életforma, ennyit megér számodra az egész? kapj már az eszedhez, ennyit egy férfi se ér meg!
Én is bekapcsolódnék, mert javaslom én is , kérdező, hogy gondold át. Nem minden arab olyan bár, mint amilyennek a sztereotípiák mutatják, de mégis... miket olvastál?
A Kuránt olvastad-e? Fent van a neten, hiteles magyar fordításban.
Mennyire látod az eltérést az Iszlám Állam, valamint a Kurán tartalma között? Ugyanis szakadék van a kettő között jelentős mértékben.
Én ugyan még lusta voltam olvasni a Kuránt, de az alapműveltséghez némi ismeret nem árt a vallásokról (a többi világvallásról felnőtt koromban utánaolvastam, szent könyveiket is olvasgattam, annak ellenére, hogy NEM vagyok vallásos és nem is szándékozom az lenni).
Akkor is hasznos a vallásokról tájékozódni, ha nem vallásos az ember. Mert jó tudni, mi zajlik a világban. Főleg ha arab sráccal jársz, akkor az iszlámról, az iszlám országokról, az iszlám fajtáiról stb.
Képben vagy arról, pl mi a szunita, és mi a siita?
És a többi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!