Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy Sarka Kata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy Sarka Kata kaliberű nőt hogy lehet megszerezni?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki hallott róla hogy elvált (már egy ideje lol), tehát elvileg szabad.. igaz,most valmi pókhasú vén szivarral "jár", de én hiszem hogy ez komoly lenne..egyszerűen nem illenek össze :) Már a Hajdúnál is csodálkoztam,hogy tudott egy ilyen pufók kis figura összejönni az ex szépsékirálynő Sarka Katával..szóval ötleteket szeretnék kérni,hogy mi lehet a titok? Például nekem hogy lenne esélyem nála?

23F

2017. máj. 15. 23:46
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Ezek a lányok piacképesek? Milyen piacról beszélsz? Ami 10 év múlva képen röhögi? Úgy beszélsz erről, mintha egy véresen komoly dolog lenne, amiben fél élet munkája van.

A mobilom is marha piacképes, aztán 10 év múlva ingyé se kell majd senkinek. Ilyenek ezek a lányok is, piacképesek, aztán eltelik x idő és lesznek helyettük aktuális piacképesek, akikre majd szánják a sok luxust.

Akkor most megéri tömni őket pénzzel?

Szánjatok inkább a szellemi fejlődésére, annak még maradandó haszna is lesz.

2017. máj. 17. 08:59
 42/46 anonim ***** válasza:

Ez így van a szellemi fejlõdés fontos,én rengeteget képzem magam hogy még jobb és jobb fizetésem legyen amibõl aztàn egy vonzó életet épitek ki,nyaralgatok,ha kell csajozok,hetente 4-5 edzés,szolàrium,komoly verda és ruhatàr.

Nekem a pénz a sajàt magam tuningolàsàra kell hogy piacképes férfi legyek aki tud vàlogatni a szexy nõk között mimt a munkahelyek között.

2017. máj. 17. 09:20
 43/46 anonim ***** válasza:
A piac törvényei, kereslet-kínálat. Ezeknek a stílusu lányoknak van egy bérleti díja, ami havonta nem kevés+kell a befolyásos gazdag pasi kapcsolatrendszere, ismeretsége-ismertsége. Ö a legszebb éveit bérbe adja a gazdag pasasnak, akinek szintén megvan a haszna, akivel egyébként normális intelligens,saját erőből valamit elért lányok nem állnak szóba.
2017. máj. 17. 09:28
 44/46 anonim ***** válasza:

Én nem is a gazdag pasikat "féltem" ebben a történetben. Ha az övé a világ "összes" pénze úgyis kap nőt. Lásd Andy Vajna. Csóróként ezzel a külsővel semmi sikere nem lenne. A pénze megmarad vagy még több lesz. De egy nő ahogy írtad a legszebb éveit erre szánja. És utána? Mehet amerre lát, mert igényes gazdag pasi nem tartja meg a nagyi bútorait sem, csak mert. Kell az új és új.

Ha egy nő ennyit tud felmutatni csak hogy szép, meg drága cuccokba jár annak előbb utóbb lapát.

2017. máj. 17. 09:48
 45/46 anonim ***** válasza:

Bizony-bizony, lásd pl. a Kedves Ferenc kollekciót. Sarka jól csinálta, amint meg tud állni pufipofa nélkül, ott is hagyta.

Volt egyszer tv-ben mikor ostromolni kezdte Hajdú, még nagyon tiltakozott, de aztán volt az a pénz...

Biztosan nem ilyen hercegre vágyott, de másik milliomos éppen nem hajkurászta... :)

2017. máj. 17. 10:13
 46/46 anonim ***** válasza:
Figyelj kisfiam, tutira nem vágyik egy 23 éves srácra, én sem vágyok gyerekességre. Ha jó nőt akarsz, szerintem ne a tévéből keress.
2017. máj. 17. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!