Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy Sarka Kata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy Sarka Kata kaliberű nőt hogy lehet megszerezni?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki hallott róla hogy elvált (már egy ideje lol), tehát elvileg szabad.. igaz,most valmi pókhasú vén szivarral "jár", de én hiszem hogy ez komoly lenne..egyszerűen nem illenek össze :) Már a Hajdúnál is csodálkoztam,hogy tudott egy ilyen pufók kis figura összejönni az ex szépsékirálynő Sarka Katával..szóval ötleteket szeretnék kérni,hogy mi lehet a titok? Például nekem hogy lenne esélyem nála?

23F

2017. máj. 15. 23:46
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
100%

Feltehetően nem úgy, hogy gyakorin kérdezgeted. Felejtős a dolog, inkább járj két lábbal a földön, jobban jársz.

Arról nem is beszélve, hogy egy 31 éves befutott nőről van szó, feltehetőleg nem egy 23 évest akarna maga mellé.

2017. máj. 15. 23:48
 2/46 anonim ***** válasza:
25%
2017. máj. 15. 23:49
 3/46 anonim ***** válasza:
93%
Mindjárt kapsz egy privátot tőle, szerintem.
2017. máj. 15. 23:50
 4/46 anonim ***** válasza:
87%
Sok pénz... Az segíthet.
2017. máj. 15. 23:52
 5/46 A kérdező kommentje:
Hol a segítőkészség emberek? :)Nem hiszem hogy azt kérdeztem volna,hogy tanulhatnék meg repülni.. szerintem egy 23 éves semmivel sincs nagyobb hátrányban egy 31 éves,befutott nőnél,mint egy 50+os Taki bácsi.. arra gondoltam, jelentkezhetnék a fivoszba tagnak,ő ott az elnök..hülyeség?
2017. máj. 15. 23:58
 6/46 anonim ***** válasza:
90%

23 éves kis takonyként mit akarsz a 30 éves, 2 gyerekes, gazdag és híres Sarkától?

azért legyél már eszednél, mikor ilyenről fantáziálsz.

ideje felnőni!

szerintem még egy komplett vacsorát sem tudnál kettőtöknek kifizetni egy jobb étteremben, hogy a többiről ne is beszéljünk.

Hajdú 3 nyelven beszél, karrierje, vagyona, hírneve van.

2017. máj. 16. 00:00
 7/46 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen nőknél nagyot nyom a latban az egzisztencia. Túl nagyot. Egy 23 éves fiúnak ez még távolról sincs meg. Még a koncepció sem arról, hogy hogyan kéne kialakítania egyáltalán valami maradandót.

Aki szép és kissé törtető az nyilván megpróbál olyan vizekre evezni ahol bizony kolbászból van a kerítés.

Egy érettebb, befutott férfira amúgy is könnyebb felnézni, valamint könnyebb uralni is, így érzelmileg is biztonságosabb. Persze még sorolhatnám.

Ha azt kérdezted volna, hogy nagyon szép nőt hogy lehet megszerezni arra sokkal egyszerűbb választ adni.

2017. máj. 16. 00:02
 8/46 anonim ***** válasza:
100%

A kaliberű alatt mit értesz?

Jól néz ki, de azért nem egy világszépe.

Amúgy a pénzre bukik. Hacsak nem valami szupergazdag vállalkozó fia vagy, nincs esélyed 23 évesként.

2017. máj. 16. 00:04
 9/46 anonim ***** válasza:
64%
A Sarka Kata egy 30-as, családos, diplomás nő, saját karrierrel. Ami talán nem akkora, mind Hajdúé, de egyedül is simán megél és jól bármikor. Mit akarna egy 23 éves gyerektől?
2017. máj. 16. 00:07
 10/46 A kérdező kommentje:
Képzeld 6os,én is 3 nyelven beszélek (most tanulom a franciát,angolból ielts,németből pedig felsőfokúm van..és egy kicsit vonyítok koreaiul is,de az nagyon nem számottevő,csak egy pár alap kifejezés), igaz,vagyonom nincs,de a luxust nem vetem meg(persze ezt még nem magamnak köszönhetem),és van ambícióm, jövőképem,, egy bika gladiátor felső testem,és állítólag szépen mosolygok (na jó,utóbbi kettő igaz,de csak hülyeségből írtam :D.. bár szerintem Sarka Kata mellé egy modell kinézetú fiatal férfi illik, tudjátok,olyan aki mellett nem kell szégyenkezzen a képeken, ezért is gondoltam hogy talán van esélyem)..
2017. máj. 16. 00:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!