Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám megszerezni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám megszerezni ezt a lányt? (többi lent)

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő nem szokott szerelmes lenni meg még kapcsolatai se nagyon voltak és őt mindig csak 1 éjszakára akarják? De amúgy nagyon jófej és jólis néz ki én meg nem annyira de akkoris megakarom szerezni de nemvagyok rá képes ezekszerint :( Én 18 vagyok ő meg 20 azthiszem

2016. szept. 27. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Hát hívd el valahova...
2016. szept. 27. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

a lány nem egy darab tárgy vagy hús, ami megszerezhető.

megismerkedni lehet vele, meg kapcsolatot felépíteni, de ahhoz ne itt várj segítséget, ha magadtól nem megy.

azt sem tudod, hány éves, mit akarsz tőle?!

ha idősebb nálad, pláne hagyjad, nem szeretnek huszonéves lányok épphogy nagykorú fiúkákkal kezdeni, akiknek zéró tapasztalatuk van.

2016. szept. 27. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Teljesen jogos, amit a kettes írt: a nő nem egy tárgy vagy egy darab hús, amit meg lehet szerezni.

Mellesleg szerintem tőled idősebb lányt felejtsd is el, legalábbis én és még rengeteg lány van azzal úgy, hogy fiatalabb pasival kizárt, mert bár nem mindegyik, de eleg nagy részük totál éretlen.

Tehát nálam pl már itt megbukna, mert bár 22 vagyok, de ha 20 lennék se kezdenék semmi pénzért egy 18 évessel.

2016. szept. 27. 22:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Nyilván nme úgy értettem a megszerzést mint egy darab húst :D De elég jókat tudok vele beszélgetni és megértjük egymást és nem viselkedik lekezelően se és ááltalába mosolyog mikor megyek felé stb és szokott elég sokszor rámpillantani stb
2016. szept. 27. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
56%
csak nehogy te rád is rákenje, hogy biztos csak 1 éjszakára akarnád, meg még nincs meg a kellő bizalom stb... aztán majd lefekszik elsőre valami macsóval, mert annak megint megkajolja a dumáját.
2016. szept. 27. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!