Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány, de van barátja....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marydan kérdése:

Van egy lány, de van barátja. Hogy tudnám megszerezni?

Figyelt kérdés

A következő szituációra szeretnék tanácsot kérni. Ha van olyan aki volt már hasonló szituációban megoszthatná esetleg a tapasztalatait. Arról van szó, hogy van egy lány akit nem rég ismertem meg. Az alap szitu az hogy tetszik nekem, és úgy gondolom kölcsönös lehet a dolog. Viszont a bökkenő az, hogy van barátja. Akivel össze is vannak költözve, ráadásul ha jól tudom közös a ház. 5 éve vannak együtt. Szerintem ő az első barátja. De elmondta nekem, hogy elég fiatalon jöttek össze (16 évesen). Családi hátteréről csak annyit tudok, hogy elég zűrős gyerekkora volt. A srácba elmondása szerint nem szerelmes, nem nagy szerelem által jöttek össze. Azt mondta menekült otthonról ahogy csak lehet. Nos a kérdésem az, hogy szerintetek mennyi esély van arra hogy dobja a srácot? Sajnos totál tanácstalan vagyok. Ilyen szituba még sose voltam, de elég mélyek az érzéseim. A másik dolog, hogy valahogy nem szeretném pont én szétválasztani őket. Főleg ennyi év után. Sose voltam az a típus aki kapcsolatokat tesz tönkre. Egyébként mindenféléről eltudunk a lánnyal beszélgetni. Kicsit visszahúzódóbb típus, de valószínűleg azért mert nem oldódott fel teljesen. Nem olyan rég kezdtük megismerni egymást. Szóval bármi nemű ötletet, tanácsot szívesen fogadok. Valamilyen irányba most már mozdulnom kell.

Üdv Mugen

2017. ápr. 26. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

nem rég ismered, most hirtelen fellángoltál...

5 éve van együtt a sráccal, ha miattad szakít vele, akkor ki tudja téged mikor cserél le egy jobbra...

szerintem ne áskálódj! ha úgy alakul, akkor próbálkozz nála, de ne szakítsd szét őket patkány módon!

24F

2017. ápr. 26. 10:12
 2/12 anonim ***** válasza:

Esély mindig van.

A legnagyobb probléma itt az, hogy a lány függ a sráctól. Ha otthagyja, akkor hová menne? Nyilván nem fog veled rögtön összeköltözni.

2017. ápr. 26. 10:13
 3/12 anonim ***** válasza:
48%

Azért kell, mert épp nem a tiéd...

Meghúzod kétszer és dobni fogod, de ezért szét akarsz rombolni egy kapcsolatot...

Hajrá!

Persze, nincs elég szabad lyuk.

2017. ápr. 26. 10:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Elég nagy tahógec.iparaszt vagy 😃

De hát amúgy a kérdést sem értem... nyomulj rá, mintha nem lenne kapcsolatban, azt csá...

2017. ápr. 26. 10:20
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Hát ha majd a szád megmossa a töki, akkor ne sírj mert megérdemelted. :D
2017. ápr. 26. 10:24
 6/12 anonim ***** válasza:

jól írta az első.

ha te most elcsábítod, oké, de nagyon valószínű, hogy tőled is el fogják csábítani később...

2017. ápr. 26. 10:28
 7/12 anonim ***** válasza:

Egy éjszakára tudod megszerezni, tartós kapcsolatban ne gondolkodj vele. Az esélyed csupán matematikai.

30/f

2017. ápr. 26. 10:50
 8/12 anonim válasza:
2017. ápr. 26. 11:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Sok nyomoronc valasz... Miert lennel te kerdezo "taho g..ci" csak mert olyan lany tetszik akinek baratja van? Nekem is olyan lany tetszik es akkor mi van? Miert faj ez nektek? Feltek, hogy a ti baratnotoket is lecsapja valaki ezert kuzdotok ez ellen foggal korommel? Ot eve egyutt vannak, elso kapcsolat nem is szerelmes akkor meg??? Miert ne jarjon jol a kerdezo? Lehet elete parjat talalja majd meg a csajban.

Bezzeg egy megcsalos kerdesnel mar irnatok ki, hogy "akit vinni lehet azt vigyek" ja persze, itt meg sirtok meg probaljatok megakadalyozni. Ezt azert irom mert nem eloszor olvasok ilyen valaszokat hasonlo kerdeseknel.

Ha lenne parom es ra nyomulnanak ne zavarna, bizok magamban es ha jo a kapcsolat ugysem tudjak elcsabitani. Ha meg igen akkor ott nem stimmelt valami ez van. Mint irtam en is hasonlo helyzetben vagyok mint te,kerdezo. Latom, hogy tetszek a csajnak megis van baratja igaz ok meg csak most jottek ossze. Ha lenne recept hogy szerezd meg akkor mar en is a csajjal lennek. De minenkinek mas, ha akarod irhatsz privatot, itt ugyis csak leszavazni fognak mert nem ertek veluk egyet es faj, hogy igazam van, amit persze maguknak sem vallananak be soha :)

2017. ápr. 26. 13:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Engem is elcsábítottak, és nem érzem, hogy emiatt olyan lány lennék, aki vihető stb.

Az exemmel 2 évig voltunk együtt és a végefele, amikor a barátom felbukkant már folyamatosan vitáztunk, nem szerettem, de elengedni mégis nehéz volt a megszokás miatt, főleg úgy hogy láttam hogy kb. tőlem függ a boldogsága... Ez egy borzalmas nagy teher volt számomra, egy börtön, feszültté váltam a kapcsolatban, és régóta gondolkodtam a szakításon, gyűjtöttem az erőt, hogy úgymond kitartsak, mert tudtam hogy nem fogja annyiban hagyni, nem fog elengedni, akkor meg pláne nem szabadulok tőle soha, ha szakítok aztán nem bírom és sajnálatból újra összejövök vele...

A barátom igazából önmagával szerzett meg. Ahogy megismertem úgy szerettem bele. Plusz kitartó volt, folyton hívott randira, többszöri elutasítás után is. :D De csak szakítás után engedtem neki, a megcsalás nálam semmilyen részről nem pálya.

Szóval ha valakinek rossz a kapcsolata akkor 3 lehetőség van, ahogy járhatsz:

Vagy megszerzed, megszeret és veled marad.

Vagy arra használ hogy kimásszon a szar helyzetéből aztán dob.

Vagy a rossz kapcsolatát választja a megszokás és a kényelem miatt.

2017. ápr. 26. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!