Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány, de van barátja....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marydan kérdése:

Van egy lány, de van barátja. Hogy tudnám megszerezni?

Figyelt kérdés

A következő szituációra szeretnék tanácsot kérni. Ha van olyan aki volt már hasonló szituációban megoszthatná esetleg a tapasztalatait. Arról van szó, hogy van egy lány akit nem rég ismertem meg. Az alap szitu az hogy tetszik nekem, és úgy gondolom kölcsönös lehet a dolog. Viszont a bökkenő az, hogy van barátja. Akivel össze is vannak költözve, ráadásul ha jól tudom közös a ház. 5 éve vannak együtt. Szerintem ő az első barátja. De elmondta nekem, hogy elég fiatalon jöttek össze (16 évesen). Családi hátteréről csak annyit tudok, hogy elég zűrős gyerekkora volt. A srácba elmondása szerint nem szerelmes, nem nagy szerelem által jöttek össze. Azt mondta menekült otthonról ahogy csak lehet. Nos a kérdésem az, hogy szerintetek mennyi esély van arra hogy dobja a srácot? Sajnos totál tanácstalan vagyok. Ilyen szituba még sose voltam, de elég mélyek az érzéseim. A másik dolog, hogy valahogy nem szeretném pont én szétválasztani őket. Főleg ennyi év után. Sose voltam az a típus aki kapcsolatokat tesz tönkre. Egyébként mindenféléről eltudunk a lánnyal beszélgetni. Kicsit visszahúzódóbb típus, de valószínűleg azért mert nem oldódott fel teljesen. Nem olyan rég kezdtük megismerni egymást. Szóval bármi nemű ötletet, tanácsot szívesen fogadok. Valamilyen irányba most már mozdulnom kell.

Üdv Mugen

2017. ápr. 26. 10:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a válaszokat! Úgy látom eléggé megosztó. Kaptam itt hideget meleget. De higgyétek el, nem akarok féreg lenni. Ezért is vagyok tanácstalan. Meg van az érzés, ezt nyilván kontrollálni kell. Nem tudnám elviselni, hogy miattam menjenek szét. Lehet az lenne a megoldás, hogy nem beszélek vele és majd egyszer elfelejtem. De bennem van ugyanakkor a "ha"
2017. ápr. 26. 19:47
 12/12 anonim ***** válasza:

16 évesen jöttek össze, nem szerelemből, zűrös gyerekkorból menekülve?! Hát gratulálok Kolompár Winnetounak, és az ő kis Pocahontasának.... :/ Brrr...

Te meg erre gerjedsz, Maugli?! :/

2017. ápr. 26. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!