Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy Sarka Kata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy Sarka Kata kaliberű nőt hogy lehet megszerezni?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki hallott róla hogy elvált (már egy ideje lol), tehát elvileg szabad.. igaz,most valmi pókhasú vén szivarral "jár", de én hiszem hogy ez komoly lenne..egyszerűen nem illenek össze :) Már a Hajdúnál is csodálkoztam,hogy tudott egy ilyen pufók kis figura összejönni az ex szépsékirálynő Sarka Katával..szóval ötleteket szeretnék kérni,hogy mi lehet a titok? Például nekem hogy lenne esélyem nála?

23F

2017. máj. 15. 23:46
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
65%

Miért itt sírsz? Miért nem személyesen keresed meg a hölgyet a visszautasíthatatlan kvalitásaiddal?

Elárulom, Hajdu nem a GYK-án szedte fel Sarka Katát.

2017. máj. 16. 00:14
 12/46 anonim ***** válasza:
90%

Szép nő, de szépen ben is határolja a személyiségét, a volt és jelenlegi pasija is. Akkor se kéne baz+, ha vonyítva kaparná az ajtómat!

(palácsik timike kategória)

2017. máj. 16. 00:15
 13/46 anonim ***** válasza:
29%

9

Vagyis egy büfészakon végzett pitsa, aki elvetette magát egy gazdag tv-s pasassal, majd miután 2x lekölykedzett neki, hatalmasat szakított a válással.

Az nő még fogalmazni sem tud...

2017. máj. 16. 00:15
 14/46 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy csak a pénzre bukna,mivel,ahogy az egyik válaszoló is írta,saját karriere van (ami szerintem nagyobb mint a Hajdúé),nincs rá szüksége hogy kitartsák.. amúgy szerintem a 7es adta eddig a legjobb választ,és sajnos azt be kell lássam,hogy nincs egzisztenciám (23 évesként nem is lehet) :(
2017. máj. 16. 00:16
 15/46 A kérdező kommentje:
13mas,Sarka Katának több vállalkozása is van, emellet tv műsort is vezet..ő azért ketett valamit az asztalra a Palácsikkal ellentétben..
2017. máj. 16. 00:21
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

14

Hát én el nem tudom képzelni, hogy a ha nem a pénz volt az indok, akkor mi a fenéért jött össze a kalácskéűvel. Az még hagyján, hogy rusnya egy faszi, de amúgy sincs semmi szeretetreméltó benne. Egy érzelmi toprongy, egyszerű, mint a faék.

Ennek ellenére volt egy jóval fiatalabb, szebb és elvileg okosabb és sikeresebb nője.

Na baz meg, vannak még csodák.

2017. máj. 16. 00:22
 17/46 anonim ***** válasza:
90%

15

Szerinted honnan volt tőkéje a "vállalkozásához"?

2017. máj. 16. 00:23
 18/46 anonim ***** válasza:
Kissmyself, az unintelligenciat mar nagyon regota palastoljak bunkosaggal, de te valoban jol csinalod... :)
2017. máj. 16. 00:30
 19/46 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem én sem,a Hajdú egyáltalán nem az a tipikus álompasi..és hát,én elfogadom hogy van aki szerint nincs semmi különleges Sarka Katában,de nekem valahogy ő tetszik..és nem azért mert volt szépségkirálynő,vagy mert gazdag,az arca szerintem nagyon szép,és a mosolya,a szeme, a haja is,meg nagyon jó alakja van :)
2017. máj. 16. 00:30
 20/46 anonim ***** válasza:
23%

"Kissmyself, az unintelligenciat mar nagyon regota palastoljak bunkosaggal, de te valoban jol csinalod... :)"

SIkeressen mellélőttél, örülhetnél, ha fele akkora az IQ-d, mint nekem. A bunkóságot nem vitatom :)

2017. máj. 16. 00:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!