Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vmi. Kamuszöveg lehet, vagy tényleg létezik ilyen, h. fél, hogy belém zúg?
mit gondoljak afelől, ha egy srác azért nem mer velem találkozni, mert fél, hogy belém szeret?
face-en ismerkedtünk meg, élettársa van, eddig csak cseteltünk, sokat dumáltunk.
szakítani nem akar a társával.
Akkor lehet, hogy én vagyok őskövület, de képek, videók és beszélgetések (még ha naponta órákat is beszélünk) alapján maximum tetszeni tud valaki, de beleszeretni képtelen lennék egy félig-meddig virtuális személybe, soha nem is voltam erre képes. Vonzalom, tetszés még hagyján, de belezúgni? Esélytelen.
Ezért is kérdeztem, mert hiába haszálom aktívan a "web 2.0-t", soha közelébe se ért nálam a személyes találkozó erejének.
Mindegy, szerintem tiltsd le ezt a fazont, semmi jót nem várhatsz tőle
hát, különbözőek vagyunk, azért, mert te nem tudsz, más tudhat.
kutatások bizonyítják, h. neten át az emberek mélyebben megnyílnak egymásnak.
plusz van olyan, h. földrajzi távolság, ami több ezer km is lehet.
Hah, a "kutatások bizonyítják" a kedvenc érvelésem, főleg, amikor nincs mellette egyetlen hiteles forrásból származó, reprezentatív eredményekkel alátámasztott link sem :) Bizonyos kutatások azt is bizonyítják, hogy az interneten sokkal magadabb százalékban hazudnak magukról az emberek és sokkal jobb fényben tüntetik fel magukat, mint amilyenek valójában, de reprezentatív eredményt ebben sem értek el idáig.
A földrajzi távolságot pedig nem kell bemutatni, éltem távkapcsolatban, de ott is meghatározó volt az, hogy személyesen ismerkedtünk meg alapból és személyesen is találkoztunk, amilyen sűrűn csak lehetett, enékül csírájában elhalt volna a dolog. Ha valakivel virtuálisan indult valami, azt soha nem tudtam komolyan venni, rengeteg emberrel leveleztem idáig online, de soha nem mélyült el személyes találkozás nélkül a kapcsolat egy esetben sem annyira, hogy valós érzelmek is megjelenjenek.
Mindegy, nem feszegetem tovább a témát, tök felesleges bunkóznod, nem rossz szándékkal kérdeztem, pusztán kíváncsiságból. További szép napot.
Hah, a "kutatások bizonyítják" a kedvenc érvelésem, főleg, amikor nincs mellette egyetlen hiteles forrásból származó, reprezentatív eredményekkel alátámasztott link sem.
ha tudsz angolul, találsz vonatkozó eredményeket!
nem tetszik, hogy próbálsz vmiről meggyőzni, ami nem én vagyok, és a saját tapasztalataidat, preferenciáidat rám vetíteni.
a kulcsszó az empátia.
magadból indulsz ki, de én nem te vagyok.
más személyiség, más élethelyzet, más sztori.
engedd már meg nekem, hogy a tiédtől eltérően érezhessek, gondolkozhassak, és alakíthassam az életem.
sosem bírtam azokat, akik okoskodnak, ami arról szól, hogy képtelenek felfogni, hogy minden ember más, semmi nem fekete-fehér.
a személyeskedést utálom, feltettem egy kérdést, nem kell minősíteni meg okoskodni, hogy te hogy másképp csinálnád.
Nem kell ahhoz kutatás sem, hogy tudjuk hogy a neten jobban megnyílnak egymásnak az emberek, mert a névtelenség, és a személytelenség miatt egyértelmű hogy így van. Én is tapasztaltam.
De azért egy jó hancúr után jobban megnyílok a lánynak még a netesnél is, és ők is nekem (tényleg agyilag, nem képletesen, mert mivel utána voltunk fizikailag már ténylegesen megnyílt :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!