Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen lány?
Figyelt kérdés
Van olyan lány szerintetek, aki racionális gondolkodású, szereti feszegetni a képzelőerő, a filozófia és a logika határát? Szeret olyan dolgokról beszélni, amit más őrültségnek vagy tabunak tart, ugyanakkor természetes érzés számára az intenzív, szikrázó, lángoló szerelem és hosszú párkapcsolatra vágyik?2017. márc. 16. 22:57
1/14 anonim válasza:
Igen, előző előtti exem ilyen volt és úgy tűnik, az a lány is ilyen akivel jövő héten randizom.
2/14 A kérdező kommentje:
Szerencsés fickónak tudhatod magad ez esetben.
2017. márc. 16. 23:04
3/14 anonim válasza:
Persze, mostanság nyaggat egy ilyen nő, meglátom elég lesz-e nekem.
4/14 anonim válasza:
Bár az "intenzív, szikrázó, lángoló szerelem" nem volt általános és szerintem sem szükséges. Túl meseszerű, sablonos. Tini korban elmegy az ilyen mértékű elvakultság, de egy kapcsolat nem tud mindig idilli lenni. Veszekedések, viták és hullámvölgyek mindig vannak.
5/14 anonim válasza:
En ilyen vagyok :) nem fejtenem ki miert, mert ha belekezdenek az elet nagy dolgairol meselni sose lenne vege, de ilyen vagyok es ezt sosem tagadtam, meg ha neha furanak vagy bolondosnak is neztek is. A szerelemben pedig alap a szenvedely, hogy letepjuk egymas ruhait ugyanakkor tudjunk egy ritmusa lagyan mozogni is :) imadom
6/14 A kérdező kommentje:
Nem is állandó jelleggel értettem, én fejeztem ki rosszul magam. Valami olyasmire gondoltam, hogy nem szalad el vagy vágódik hanyat, ha nagy mértékű szeretések lobbannak alkalom adtán. :))
2017. márc. 16. 23:09
7/14 anonim válasza:
Én ismerek ilyen lányt. Szenvedélyes, vad, bolondos, de nagyon okos.
8/14 anonim válasza:
A lányok másképp gondolkodnak mint a férfiak ez az alap. A másik hogy kb az a kérésed, hogy megértsen egy lány, egy "húron pendüljetek" igazából mindenki ilyen párt keres, aki megérti, nem aza lényeg milyen tulajdonságokat vársz el, hanem hogy mennyi esélyed van azok kombinációját egy személybe megtalálni, de ittmég nem beszéltünk külsőről, stílusról, a szerelem kb minden tizedik embernél alakul ki vagy még annyise független attól, hogy mennyire felel meg ezeknek, egyszerűen növeld az esélyeid, nézz ki jól, tanuld meg mikell a nőknek, csajozási technikák, és csajozz, ameddig megnem találod akit keresel, ez ennyiről szól.
9/14 anonim válasza:
Már a racionális gondolkodásnál elbukik a dolog.
10/14 anonim válasza:
hogyne lenne!
mind kapcsolatban van
ha emg kilép, hirtelen lesz 5 kérője.
szóval integess az álmaidnak, és felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!