Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vmi. Kamuszöveg lehet, vagy tényleg létezik ilyen, h. fél, hogy belém zúg?
mit gondoljak afelől, ha egy srác azért nem mer velem találkozni, mert fél, hogy belém szeret?
face-en ismerkedtünk meg, élettársa van, eddig csak cseteltünk, sokat dumáltunk.
szakítani nem akar a társával.
létezik persze. Nem akar szakítani, ezért nem akar belédszeretni.
De valószínű, csak egy kamuszöveg, így akar megbolondítani téged, hiszen az régi módszer, hogy a nővel tudatjuk hogy minket más nők is kívánnak, és az elindítja a "hú ha neki sikerült nekem is fog/ez a pasi tudhat valamit". A vége ennek az lehet, hogy úgy egészben kamu hogy élettársa van, csak így akar hódítani, vagy az hogy tényleg van élettársa, téged meg mellé akar szeretőnek.
nem erőltetek semmit, eléggé kiábrándító ez az egész.
mellettem is megtehetné egy egy másik nővel.
Ágnyeszka, a "naiv" szó rövid i-vel írandó.
Tudom, jelezte a hiba javító is, de lexartam.
Különben, h ne csak gonosz erkölcs csősznek nézz: miért nem te kezdesz el vele játszani?
Írd meg neki, h tiszteletben tartod a félelmét, meg így úgy sincs értelme, hisz foglalt, így megszakítasz vele minden kommunikációt. Amint szabad, keressen meg, nem zárkózol el a folytatástól.
Meglatjuk mit lép rá.
Te már beleestél, sajnálom.
De, kehet ő is, 3s így esetleg sikerül kiugrasztani a nyuszit a bokorból.
50-50 %, de legalább tiszta lesz minden.
Szorítok!
...te naíív 😊
"a csetelések tartalmasak voltak, nem üres duma"
Amíg csak szavak, addig üres duma marad. Egy olyan szónak sem hiszek, amiket nem követnek konkrét tettek, mert pofázni bárki tud bármit. Az, hogy melletted megtenné más nővel pedig egészen biztos, nem lehet egy ilyen féregben megbízni. Nem azonnal tenné, de nagyon jól látod, hogyan kezeli azt, ha ellaposodnak a dolgok a kapcsolatában - más nőknek (most épp neked) teszi a szépet a párja háta mögött. Szvsz egy ilyen emberre egy percet sem érdemes pazarolni. Nálam is próbálkozott olyan hapek, aki elsőre nagyon vonzó volt, aztán kiderült, hogy foglalt, azonnal elhajtottam a búsba, vonzódás és szép szavak ide vagy oda, gerinctelen kétszínű féreg nem hiányzik az életemből.
hát, ja, ez eléggé megalázó nekem.
eléri, h. belezúgjak, majd azt mondja, bocsi, de mégsem akarom.
gyökér állat.
Te leszel a szeretője... Már be is tett a libikókába... És szépen alábillentyűzöl a szólójához...
Ez ingujjas trükk, mint pókerben az 5. ász
tévedsz, nem leszek senkinek a szeretője.
simán bele lehet zúgni vkibe, ha sokat dumáltok, látsz róla képeket, videókat, épp csak megérinteni nem tudod, de amúgy semmivel sem másabb, mint élőben beleszeretni.
2017-ben hadd ne kelljen ezt tovább ragozni, a web 2.0 világában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!