Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ilyen?
Olyan plátói szerelemre gondolok ami sosem múlik el. Úgy érzem nekem ő az igazai,de nem lehet köztünk semmi sem ,és nagyon fáj. Egyszerűen ,amikor mindig csalódok egy pasiban ,akkor belézúgok megint és egyre jobban szeretem őt.4éve tart ez az állapot. Amióta csak ismerem őt odáig vagyok érte. Létezik ilyen? Annyira nyomaszt ez a dolog.
Szerintetek beszéljem meg vele? Én nő vagyok ő a férfi.
Abban nem vagyok biztos, hogy sosem múlik el, de nagyon sokáig el tud húzódni egy ilyen. Én az első szerelemmel vagyok így, mostanra már kb. 12 éve volt. Hol gyengül, hol erősebb az érzelem, de azért jelen van az életemben. Ő óta hiába voltam együtt lányokkal, üresnek éreztem a legtöbbjét.
Bár lehet, hogy csak borzasztóan ráérek, és ezzel ütöm el az időt...
Velemenyem szerint majdnem mindannyian atesunk hasonlon, ha nem is ennyire kitartoan hosszu ideig. Volt egy lany ismerosom, most mar szerintem nevezhetem baratnak is, aki ugyan ilyen erzelmeket taplalt egy fiu irant, evekig. A lenyeg az, hogy nem nagyon keresett mas lehetoseg egy kapcsolatra es minden ferfit ahhoz az egyhez hasonlitotta es sokaig nem is talalt ra a szerelem. Azonban, mikor ugy gondolta, hogy adnia kene egy eselyt valaki masnak vegre, rajott arra, hogy nem csak egy ferfi korul forog a vilag es rengeteg olyan ferfi van, aki a holdat is le szeretne hozni erte.
Ha sokaig erolteted azt, aminek nincs semmi fele kimenetele akkor nem tudsz elore haladni es egyhelyben fogsz toporogni. Ez mindenki szamara lehangolo. Ha viszonnt eleve mar 4 even at tetszik az illeto, biztos eszre vette a vonzalmad iranta. Ne probalj megakadni egy adott illeton, mindig lesznek jobb alkalmak ha valoban keszen allsz megragadni azoknak a lehetoseget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!