Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan hogy egy férfi bele szeret egy lányba de egyszerűen nem tudja ott hagyni a családját?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok hogy a szeretőbe szeret bele.

Én nem szerető vagyok nincs köztünk semmi szexuális kapcsolat.

Csak ismerkedünk.

Azt mondta hogy nem szereti az élettársát.

De úgy érzem hogy nem tudná ott hagyni őket még akkor se ha szeretne engem.

De ha komolyabban foglalkoznánk egymással úgyis egymásba szeretnénk mert már az első pillanattól kezdve valami van köztünk és ezt ő is érzi az biztos.

2017. febr. 9. 10:47
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Még csak barátok vagyunk és volt köztünk egy két csók egy este alatt , de semmi több.
2017. febr. 9. 10:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit akartok ilyen gerinctelen alakoktól?
2017. febr. 9. 10:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ne legyél már ennyire ostoba. Minden nős pasi ezzel hülyíti a "szeretőjét",hogy jaj nem szeretem az élettársám...

Ne legyél ennyire naív!!

Téged is csak ,addig hülyít,mig meg nem d.g!!

2017. febr. 9. 10:52
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Mindegyik azt mondja, hogy nem szereti mar a parjat... Ami nyilvan valahol igaz, de azert annyira nem szokott egyaltalan gaz lenni otthon a helyzet, ahogy leirjak. Nem fog szakitani es csak szexelni akar.
2017. febr. 9. 10:53
 5/12 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy egy szemétláda de nem lenne ilyen ha nem azzal a nővel lenne. Az a nő a rosszra csábítja pedig szerintem egy nőnek az a dolga hogy vissza tartsa az embert a balhektol. Az a baj vele hogy fel egyedül és úgy van vele hogy jobb mint a semmi , de attól félek hogy még ha lenne is valami köztünk akkor se hagyná ott mert a biztost a bizonytalanert?
2017. febr. 9. 10:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Ja igen mondta azt is hogy nem az igazi mikor otthon van és még ő sértődött be mert nem hittem el neki semmit amit mondd
2017. febr. 9. 10:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

jaj kérlek, ha nem szereti, otthagyja

és utána ismerkedik

most kevés a szex, ronda az asszony...stb és új pina kell

2017. febr. 9. 10:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szoval nem csak gerinctelen de eletkeptelen is egyedul? :D Fonyeremenynek hangzik, adj mar valami elerhetoseget, mindig ilyen pasira vagytam.
2017. febr. 9. 10:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, te is beálltál a tipikus maszlaggal hülyített, ostoba libák közé. A kedves lovagod egy gerinctelen suttyó, de te se lehetsz különb, ha

mégis leállsz vele, úgyhogy készülj sok zsepivel, sírás lesz a vége. Meg is fogod érdemelni mondjuk :)

2017. febr. 9. 10:59
 10/12 wadgulya ***** válasza:
100%

86 %-ossal teljesen egyetértek.

te bolond vagy, ha hagyod magad így megetetni.

és egy jó tanács : védekezzetek! hatékonyan! hogy jövő hónapban majd ne kelljen kérdést kiírnod, hogy terhes vagyok a családos szeretőmtől, mit csináljak.

2017. febr. 9. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!