Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan hogy egy férfi bele szeret egy lányba de egyszerűen nem tudja ott hagyni a családját?
Nem arra gondolok hogy a szeretőbe szeret bele.
Én nem szerető vagyok nincs köztünk semmi szexuális kapcsolat.
Csak ismerkedünk.
Azt mondta hogy nem szereti az élettársát.
De úgy érzem hogy nem tudná ott hagyni őket még akkor se ha szeretne engem.
De ha komolyabban foglalkoznánk egymással úgyis egymásba szeretnénk mert már az első pillanattól kezdve valami van köztünk és ezt ő is érzi az biztos.
Jaj ne legyél már ennyire ostoba. Minden nős pasi ezzel hülyíti a "szeretőjét",hogy jaj nem szeretem az élettársám...
Ne legyél ennyire naív!!
Téged is csak ,addig hülyít,mig meg nem d.g!!
jaj kérlek, ha nem szereti, otthagyja
és utána ismerkedik
most kevés a szex, ronda az asszony...stb és új pina kell
Gratulálok, te is beálltál a tipikus maszlaggal hülyített, ostoba libák közé. A kedves lovagod egy gerinctelen suttyó, de te se lehetsz különb, ha
mégis leállsz vele, úgyhogy készülj sok zsepivel, sírás lesz a vége. Meg is fogod érdemelni mondjuk :)
86 %-ossal teljesen egyetértek.
te bolond vagy, ha hagyod magad így megetetni.
és egy jó tanács : védekezzetek! hatékonyan! hogy jövő hónapban majd ne kelljen kérdést kiírnod, hogy terhes vagyok a családos szeretőmtől, mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!