Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Szerintetek a valóságb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek a valóságban is létezik olyan férfi aki bármit megtenne a párjáért, kitart a végtelenségig és jól is néz ki?

Figyelt kérdés

2016. nov. 24. 13:20
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolok,mint ami a romantikus filmekben van... :)
2016. nov. 24. 13:21
 2/31 anonim ***** válasza:
Én ilyen srácnak tartom magamat, eléggé ragaszkodó típus vagyok. Csak nagyon kevés olyan lány van, aki ki tudna belőlem olyan érzelmeket váltani, hogy ennyire komolyan vegyem a dolgot.
2016. nov. 24. 13:22
 3/31 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nincsen. :D Legalábbis én még eggyel sem találkoztam. De ennek az az oka főleg, hogy az ilyen pasiknak általában olyan csaj kell, aki elérhetetlen, és visszautasítja őket, akik meg járnának velük, azokkal meg ők nem akarnak.
2016. nov. 24. 13:30
 4/31 anonim ***** válasza:
91%

Az én párom abszolút ilyen és nekem jól néz ki, főleg ahogy néz rám :-) Olyan igazi romantikus filmes a sztorink, voltak nehézségek (betegség pl), de sosem fordult meg a fejünkben kétség. Mi biztosan nem tudnánk egymás nélkül élni. De tény, hogy vannak akik irigyek ránk, legfőképp az én szüleim :-( Nem értik hogy lehetek boldog úgy, hogy kevés a pénzünk (jelzem mindenünk megvan nem szenvedünk hiányt semmiben).

Szóval van ilyen, ismerősi körben is :-)

2016. nov. 24. 13:34
 5/31 anonim ***** válasza:
54%
Nem,csak azt nem értik meg soha a nők,hogy tökéletes nem létezik. És nem csak férfiakban,nőkben sincsen tökéletes...
2016. nov. 24. 13:35
 6/31 A kérdező kommentje:
Hát igen...nekem is ez a meglátásom... Csak ez olyan rossz..
2016. nov. 24. 13:35
 7/31 A kérdező kommentje:
4/6 De jó hogy vannak még ilyen emberek :)
2016. nov. 24. 13:36
 8/31 anonim ***** válasza:
43%

Vörös riadót jelez a racionális énem.

1) Miért kéne _bármit_ megtenni a _végtelenségig_? Egy épeszű embernek vannak határai, amin túl már nem nyeli le a dolgokat. Persze nem biztos, hogy el is jutnak odáig, de attól még maga a végtelenség fogalma erősen rossz itt.

2) Valamivel ezt ki is kell ám érdemelni, és ehhez kevés az a rés a lábatok közt. Nem jár alanyi jogon a szuperherceg-szolga.

Szóval a válasz: nincs.

2016. nov. 24. 13:37
 9/31 A kérdező kommentje:
Tudjuk,mi nők, hogy nem jár a szuper herceg szolga a semmiért....DE... ezt mi nők is elmondhatjuk...hogy a mai férfiakból annyira hiányzik az a szenvedély, férfiasság, "vadság" ami szerintem fontos és nem csak az első mézes hónapokban, hanem végig...
2016. nov. 24. 13:40
 10/31 anonim ***** válasza:
54%
DE? De mi? Ellentétre utaló szót használsz, aztán tovább folytatod a férfiak kritizálását. Azon is gondolkozz el, hogy a nőkből mi hiányzik..
2016. nov. 24. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!