Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek a valóságban is létezik olyan férfi aki bármit megtenne a párjáért, kitart a végtelenségig és jól is néz ki?
Az én párom abszolút ilyen és nekem jól néz ki, főleg ahogy néz rám :-) Olyan igazi romantikus filmes a sztorink, voltak nehézségek (betegség pl), de sosem fordult meg a fejünkben kétség. Mi biztosan nem tudnánk egymás nélkül élni. De tény, hogy vannak akik irigyek ránk, legfőképp az én szüleim :-( Nem értik hogy lehetek boldog úgy, hogy kevés a pénzünk (jelzem mindenünk megvan nem szenvedünk hiányt semmiben).
Szóval van ilyen, ismerősi körben is :-)
Vörös riadót jelez a racionális énem.
1) Miért kéne _bármit_ megtenni a _végtelenségig_? Egy épeszű embernek vannak határai, amin túl már nem nyeli le a dolgokat. Persze nem biztos, hogy el is jutnak odáig, de attól még maga a végtelenség fogalma erősen rossz itt.
2) Valamivel ezt ki is kell ám érdemelni, és ehhez kevés az a rés a lábatok közt. Nem jár alanyi jogon a szuperherceg-szolga.
Szóval a válasz: nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!