Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán ilyen férfi?
Már egy ideje szingli vagyok a barátnőim és fiú barátaim fűvel fával próbálnak összeboronálni de egyik se szimpatikus úgy ahogy ők szeretnék. Megkérdezték milyen az "álom pasim" és azt válaszolták: na ez az aki nem létezik.
Leírnám:
- Szőke vagy barna félhosszú hajú
- Nem kigyúrt de nem is nyeszlett
- Ne legyen bulizós kocsmázós de ha úgy van szívesen menjünk el de nem alkoholizálni
- Szeressen olvasni (nem könyvmoly szinten)
- Ha valamit elszúrok pl. egy hajfestést akkor ne elküldjön melegebbre hanem nevessen velem és segítsen helyrehozni
- Legyen döntés képes
- Ha nem akarok vele és a családjával kirándulni ne sértődjön be
- Ha 20 percig nem jelentkezem a facebook-on ne féltékenykedjen, és amúgyse legyen féltékeny típus de ha valaki akaratom ellenére letapiz azt üsse ki.
- Ha elmegyünk valahová kettesben ne a telefonját nyomkodja és a hobbijáról dumáljon egész végig
- Ne az legyen a randi, hogy költsön kért pénzből vesz egy pizzát hanem üssön össze valami vacsit (nem kell gyertyafény vagy ilyenek).
- Kezeljen úgy mint egy laza csajt aki a világot jelenti neki néha pedig alkalom adtán (pl. szülinapom évforduló) édesen romantikusan a királynője legyek és ne kelljen emlékeztetnem, hogy ma nem a haverja szülinapja van.
kb. ennyi.
Vélemény?
22L
Szerintem sok ilyen pasi van, de neked most halál komolyan az az első, hogy milyen haja legyen? Nagyon értelmes lehetsz :D
22L
Oké én is elírhatok valamit nem? :( Bocsánat!
Az optimizmus és a humorérzék alapvető dolog ennyiből írhattam volna azt is, hogy: lélegezzen, táplálkozzon, verjen a szíve.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!