Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek vajon annak a burkolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek vajon annak a burkolt megfogalmazásai, hogy a barátom belém szeretett?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre furább dolgokat mond, és kezdem úgy érezni, hogy arra húz a dolog, hogy szerelmes, de még nem meri kimondani. Persze lehet, hogy nincs igazam. Ezért lennék kíváncsi a véleményetekre. Ezeket mondta:

- Imádom a hajadat - Mert szőke vagyok? :D - Nem. Mert a te hajad.

- Egyre nehezebben bírok a gondolattal, hogy más férfi is közel kerülhet hozzád, megérinthet. Igyekszem, hogy ne zavarjon, és tudom, hogy fontos neked a tánc, de kezdek valamit érezni irántad. Azt hiszem, ez ezzel jár.

- Amikor veled vagyok, a világ kicsit kevésbé rossz hely.

- Az elején attól tartottam, hogy nagyon megbántana téged, ha ez nem jönne össze, de mostmár attól félek, nekem fájna nagyon. Ha nem lennél ennyire tökéletes, akkor könnyebb lenne. Akkor nem félnék arra gondolni, hogy még meddig tart.

- You are a keeper. Nem tehetek róla. A lányoknak ebbe a kategóriájába esel bele.

- Ne hidd, hogy az én karrierem fontosabb számomra, mint a tied. Nagyon tehetséges vagy, és amiben csak tudok, segítek majd. A te sikered az én sikerem is.

2016. okt. 24. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"Az elején attól tartottam, hogy nagyon megbántana téged, ha ez nem jönne össze, de mostmár attól félek, nekem fájna nagyon. Ha nem lennél ennyire tökéletes, akkor könnyebb lenne. Akkor nem félnék arra gondolni, hogy még meddig tart."

:D :D :D :D :D

Amúgy szerintem igen, kezd beléd zúgni és élvezi, hogy úgy tetszeleg maga előtt mint egy kemény és megszerezhetetlen férfi, aki épp most bontja a falat a szíve körül. :D

2016. okt. 24. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Szépen hangzanak ezek a mondatok az tuti. Azért ne vegyél mérget rá.
2016. okt. 24. 21:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Arra nagyon ügyel, hogy mindig csak annyit mondjon: "Nagyon bírlak" - ehhez képest a többi nekem kicsit sok.
2016. okt. 24. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
XD :D
2016. okt. 24. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Most ő barát-barát vagy amolyan pár-barát? Neked is szimpatikus? Ha igen, egy kicsit besegíthetnél te is és mindjárt olajozottabb lenne az egész.
2016. okt. 24. 23:10
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

Lehet, hogy (nem lehet, biztos) nagyon naiv vagyok, de én egy kicsit olvadozom ezektől a mondatoktól. :)

19/l :D

Am kérdező, szerintem egyértelmű. :)

2016. okt. 24. 23:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Együtt vagyunk, úgy a barátom
2016. okt. 25. 13:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Elég hatásvadász szövegnek tűnik ami nem spontán módon foganhatott a fejében. Egy B kategóriás erotikus thrillerben tudom elképzelni a fenti monológokat. :D
2016. okt. 25. 14:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Kár hogy nem írsz kort mert nagyon tini szerelemnek tűnik. :D

22l

2016. okt. 29. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!