Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha szakítas után alig két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsoka92 kérdése:

Ha szakítas után alig két hétre új barátnője van, akkor engem nem is szeretett, csak mese volt minden 'vallomás'?

Figyelt kérdés

A pasi exrovertált, a nő introvertált. Mégis mindig megértettük egymást. Együtt meg tudtunk oldani sokmindent, alkalmazkodunk a masikhoz, hogy neki is jó legyen.

A srác igazi nőcsábász, tagadja, de mégis ő volt aki szerelmet vallott, ő volt a batrabb, sokáig nem hittem neki, de beleszerettem.

Én egy átlagos, szürke lánynak mondható vagyok. Szeretgetett, babusgatott, nem sürgetett semmit.

Sokára telt, mire elhittem neki a szavait.

Alig 2 hete szakítottunk. Neki azóta új barátnője van. Én meg még azzal küzdöttem, hogy bocsánatot kérek tőle, hogy renbe hozhatunk mindent. De ma megtudtam, őneki mas van már.

Ennyit érnek egy férfi szavai? Hogy lehet? Vagy mindig is csak becsapott volna?

2016. okt. 20. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Az elképzelhetetlen, hogy egy ember 2015 januárjában szerelmes, 2016 októberére meg elmúlik a szerelem? Te még soha nem voltál úgy, hogy valakit szerettél, aztán kiábrándultál, vagy egyszerűen csak elmúlt, és már nem szeretted? Akkor visszamenőleg hazugság volt az egész?

Az emberek változnak, a kapcsolatok is változnak. Attól még akkor, abban a helyzetben szerethetett téged, mert most már új barátnője van.

2016. okt. 20. 14:30
 2/6 A kérdező kommentje:

De igen, volt, hogy kiábrándultan én is másokból. Na de alig 2 hét után mar új kapcsolatba sose voltam.

Nekem sajnos vgy sem, mindig hosszú hónapokba telt, mire túllettem valakin. Mire el tudtam fogadni, feldolgozni, tovább lépni.

2016. okt. 20. 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggés aközött, hogy szeretett-e, és hogy 2 hét után már új barátnője van. Számos oka lehet ennek. Az is lehet, hogy így próbálja túltenni magát rajtad.

"Ennyit érnek egy férfi szavai?" -> Nincs összefüggés. Mindenki máshogy dolgoz fel egy szakítást. Pont.

"Hogy lehet?" -> Úgy, hogy szakítottatok, tehát azt csinál amit akar.

"Vagy mindig is csak becsapott volna?" -> Ismét csak nincs összefüggés.

33F

2016. okt. 20. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés.
2016. okt. 20. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Elképzelhető.
2016. okt. 20. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos elképzelhető hogy nem szeretet igazán,velem is ezt tette a barátnőm,csak velem szakítás után közölte hogy sose szeretet.
2016. okt. 20. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!